Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
05 Mayıs 2025 - 13:03

Minik Adımlardan Büyük Adımlara

Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Dünya Atletizm Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Minik Adımlardan Büyük Adımlara Çocuk Atletizm Etkinlikleri düzenlendi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Minik Adımlardan Büyük Adımlara

Kaynaşlı Abdüssamed Dik Anaokulu’nda 4-7 yaş grubuna düzenlenen etkinliklere 110 öğrenci katıldı. Minik Adımlardan Büyük Adımlara etkinliğiyle çocuklar, profesyonel atletizm pistinde yarışma deneyimi yaşadı.

Yarışlar öncesinde antrenörler tarafından yapılan kısa bilgilendirme ve ısınma çalışmaları, çocukların spor kültürünü daha yakından tanımasına fırsat sundu. Ayrıca etkinlikte dereceye giren minik sporculara çeşitli ödüller ve sürpriz hediyeler de verildi.Organizasyon kapsamında düzenlenen atletizm parkurları, çocukların yaş gruplarına göre özel olarak hazırlandı. Böylece her yaş grubundaki çocuk, kendi seviyesinde rekabet etme ve eğlenme imkanı buldu.

Eskişehir /Merkez
#Düzce #Gençlik #Spor #Büyük

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!