Mehmet Ali Erbil, 29 yıldır nafaka ödüyorum
Mehmet Ali Erbil, 29 yıldır nafaka ödüyorum
4 kere nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, ‘'29 yıldır nafaka ödeyen biri olarak bunun dünyada bir örneği yoktur' dedi.
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Levent'te bir stüdyodan çıkarken görüntülendi. 'Hayrettin ile Kaos Show' programının çekimlerine katılan şovmen, çıkışta habercilerle ayaküstü sohbet etti.
4 kere nikâh masasına oturan Erbil, 29 yıldır nafaka ödediğini söyledi. Kızlarının ve oğlunun annelerinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Erbil, 'Bunun dünyada bile örneği yoktur. 29 yıldır nafaka veren birisi daha yoktur bence. Ama çocuklarımın annelerine teşekkür ediyorum. Bana böylesine değerli çocuklar yetiştirdikleri için. Hiçbir zaman hayıflanmadım' diye konuştu.
GÜLSEREN İLE UZLAŞTIK
Kendisi hakkında beyanatlarda bulunan eski sevgilisi Gülseren Ceylan'a hem iki dava açıp hem de uzaklaştırma kararı aldıran Mehmet Ali Erbil, sulh yoluna gittiklerini söyledi. Erbil, 'Kendisiyle görüşüyoruz. Birbirimize kötü söz söylememek için karar aldık. Kadınları biliyorsunuz sinirlendikleri zaman tırnaklarını hep çıkartırlar. O da bana sinirlendi" dedi. "Tekrar bir barışma söz konusu olur mu?" sorusuna Erbil "İkili ilişkilerde hiç kimse büyük konuşmasın neyin ne olacağı bilinmez" yanıtını verdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.