Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
14 Nisan 2026 - 22:48

Körfez’de Lise Önünde Tartışma Kanlı Bitti: 17 Yaşındaki Genç Yaralandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde lise öğrencileri arasında çıkan kavgada 17 yaşındaki bir öğrenci bıçaklanarak yaralandı.

Körfez’de Lise Önünde Tartışma Kanlı Bitti: 17 Yaşındaki Genç Yaralandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde lise öğrencileri arasında çıkan kavga kanlı bitti.Tartışmanın büyümesi üzerine 17 yaşındaki bir öğrenci bıçaklanarak yaralandı.Edinilen bilgilere göre, öğrenciler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.Kavga sırasında M.B.P. isimli öğrenci, akranı olan H.Z.’yi bıçakladı.

Kanlar İçinde Yerde Kaldı

Bıçaklanan öğrenci kanlar içinde yere yığılırken, durumu görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli’de yaşanan gelişmeleri ve son dakika asayiş haberlerini takip etmek için duzcehurhaber.com’u ziyaret edebilirsiniz.

#Kocaeli lise kavga #Körfez bıçaklama olayı #öğrenci bıçaklandı #Kocaeli son dakika #okulda kavga #17 yaşındaki öğrenci yaralandı #gençler kavga #polis inceleme #Kocaeli asayiş haberleri #okul güvenliği

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!