İsrail sloganlarla kınandı
İsrail’in Flistin’e yönelik saldırıları Düzce’de düzenlenen miting ile kınandı. Düzce Belediyesi öncülüğünde Düzce’deki siyasi partilerin ve STK’ların destek verdiği mitingde İsrail’in Filistin halkına yaptığı saldırılar kınanırken, “Filistin halkının yanındayız” mesajı verildi. Düzce Belediyesi ayrıca gelecek günlerde Filistin halkı için düzenleyeceği yardım kampanyası da mitinge katılanlara duyuruldu.

İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarına Düzce’de tepkisiz kalmadı. Düzce Belediyesi öncülüğünde Belediye Meydanında düzenlenen “Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız” mitingine AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi il başkanları ile STK temsilcileri ve Düzceliler katıldı. İsrail’in saldırılarının kınandığı mitingde Filistin’in yanındayız mesajları verildi.

Filistin için yardım kampanyası düzenlenecek
İsrail’in saldırıları ile yerle bir olan Gazze’de yardıma muhtaç Filistinliler için Düzce belediyesi tarafından yardım kampanyası da başlatılacak. Önümüzdeki günlerde Gazze’ye gönderilmek üzere il genelinde yardım kampanyası başlatılacak.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



