18 Haziran 2026 - 12:52
HER GÜN SELAMLADIĞI ÇÖP KAMYONU KAPISINA GELDİ
Galeri
1/5
Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün büyük bir heyecanla çöp kamyonlarını bekleyen ve onları gördüğünde el sallayan 2,5 yaşındaki Ahmet Zeyd Yaran’ı unutmadı.
2/5
Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan minik Ahmet Zeyd’in temizlik araçlarına olan ilgisini öğrenen ekipler, anlamlı bir sürprize imza attı.Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Zeyd’in çöp kamyonlarına olan ilgisine kayıtsız kalmadı.
3/5
Müdürlük bünyesinde şoför olarak görev yapan Fikret Kaya ile birlikte minik hayranlarını ziyaret etti.Evlerinin önüne gelen çöp kamyonunu karşısında gören Ahmet Zeyd, büyük mutluluk yaşarken ekipler tarafından kendisine çeşitli hediyeler takdim edildi. Sürpriz ziyaret sırasında duygusal ve renkli anlar yaşandı.
4/5
Ahmet Zeyd’in annesi Edanur Yaran, oğlunun çöp kamyonlarını çok sevdiğini belirterek, “Evde olduğu zaman çöp kamyonunun sesini duyar duymaz pencereye koşuyor.
5/5
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine el sallıyor ve onları heyecanla takip ediyor. Bu güzel sürpriz bizi çok mutlu etti” dedi.Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaret, minik Ahmet Zeyd’in yüzünde unutulmaz bir tebessüm bıraktı.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
DÜZCE’YE HAYRANLIĞINI BİR KEZ DAHA YİNELEDİ
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

AKÇAKOCA CEZAEVİ KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Genç arıcılara 380 adet arısız strafor kovan dağıtıldı

Sporla hem eğleniyor hem enerjileri atıyorlar

Kur’an kursuna gidenlen hem eğlendi hem spor yaptı

12 KİLOMETRELİK PARKURDA MACERA DOLU ANLAR



