Zekaya aşık olan 3 burç! Burçlarda zeka kriteri aşka da yansıyor

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.01.2024 - 17:58, Güncelleme: 28.01.2024 - 17:58
 

Zekaya aşık olan 3 burç! Burçlarda zeka kriteri aşka da yansıyor

Burçların aşk dünyasının altında yatan nedenler ve yol göstericiler farklıdır. Bazı burçlar zekadan beslenir, aşkı bile zekada arar. Onların önce mantığı sonra duyguları gelir. Alışılmışın dışında olmak onların en önemli kriteri. İşte zekadan etkilenip aşık olan 3 burç...
Her burcun kalbine giden bir zayıf ya da güçlü nokta vardır. Burçlar arasında net kimlik belirlemek zorken burçların aşk hayatını çözümlemek daha da zordur. Ama bazıları aşk gibi güçlü bir duyguyu da zeka olmadan tamamlayamaz. Kısacası onlar önce zekaya aşık olur. ZEKAYA AŞIK OLAN BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ İnsan anlaşılması güç bir varlıktır. Duygularının esiri olan da vardır zekasına güvenen de... Bir de ikisini de bir araya getirenler vardır ki onlar zekadan etkilenip aşık olurlar. Onların hafızasında yer almanız için alışılmadık duygular, gizemler, zeka, orijinal fikirler ve kişiliğinizin olması gerekir. Pratik zeka İkizler Flörtöz burçlar arasında olan İkizler burcunu aşık etmek istiyorsanız zekanızı ispatlamanız şart. Onu teşvik edici tartışmalara dahil edin ve onun hızlı düşünmesine ve canlı fikirlerine ayak uydurabildiğinizi ona gösterin. İkizler zekice mizah yapanı sever, takdir eder. İkizler burcunu baştan çıkarmak istiyorsanız onun kişisel alanına ve özgürlüğüne saygı duymanız çok önemli. Sahte ve yapay olana karşı doğal bir nefretleri vardır. Onların aşık olması için sizi diğerlerinden farklı görmesi gerekir. Gizemli Akrep Bir Akrep burcunun size aşık olması için hayata ve etrafınızdaki dünyaya dair derin görüşleriniz ve bir duruşunuz olması şarttır. Bir Akrep asla zeki görmediği, saygın bulmadığı kişiyi sevmez. Güç ve tutkuyu seven Akrep burcu sevgisinde ispat ister. Onun kalbini kazanacaksan gerçekten kendini diğerlerinden ayırman gerekiyor ve farklı olduğunu hissettirmen gerekiyor. Bir Akreple takılıyorsanız ona zamanını boşa geçirmediğini hissettirmeniz gerek. Aksi taktirde hiç düşünmeden uzaklaşır. Asla ihanet edilmeyeceğinden emin olması gerekir. İlişkinizde sürekli şüphe varsa durumunuz tehlikede demektir. Mantıkçı Kova En zeki burçlardan biri olan Kova güzellikten ve zekadan etkilenir. Onlarla konuşmak için muhakkak birkaç konu hakkında fikrinizin olması gerekir. Ciddi konularda dalga geçilmesinden hiç hoşlanmaz. Gizemli insanlara aşık olmayı severler, anlaşılması zor insanları severler. Eğer kendinize has bir mantığınız, fikriniz yoksa onları kendinize aşık edemezsiniz.
Burçların aşk dünyasının altında yatan nedenler ve yol göstericiler farklıdır. Bazı burçlar zekadan beslenir, aşkı bile zekada arar. Onların önce mantığı sonra duyguları gelir. Alışılmışın dışında olmak onların en önemli kriteri. İşte zekadan etkilenip aşık olan 3 burç...

Her burcun kalbine giden bir zayıf ya da güçlü nokta vardır. Burçlar arasında net kimlik belirlemek zorken burçların aşk hayatını çözümlemek daha da zordur. Ama bazıları aşk gibi güçlü bir duyguyu da zeka olmadan tamamlayamaz. Kısacası onlar önce zekaya aşık olur.

ZEKAYA AŞIK OLAN BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

İnsan anlaşılması güç bir varlıktır. Duygularının esiri olan da vardır zekasına güvenen de... Bir de ikisini de bir araya getirenler vardır ki onlar zekadan etkilenip aşık olurlar. Onların hafızasında yer almanız için alışılmadık duygular, gizemler, zeka, orijinal fikirler ve kişiliğinizin olması gerekir.

Pratik zeka İkizler

Flörtöz burçlar arasında olan İkizler burcunu aşık etmek istiyorsanız zekanızı ispatlamanız şart. Onu teşvik edici tartışmalara dahil edin ve onun hızlı düşünmesine ve canlı fikirlerine ayak uydurabildiğinizi ona gösterin. İkizler zekice mizah yapanı sever, takdir eder. İkizler burcunu baştan çıkarmak istiyorsanız onun kişisel alanına ve özgürlüğüne saygı duymanız çok önemli. Sahte ve yapay olana karşı doğal bir nefretleri vardır. Onların aşık olması için sizi diğerlerinden farklı görmesi gerekir.

Gizemli Akrep

Bir Akrep burcunun size aşık olması için hayata ve etrafınızdaki dünyaya dair derin görüşleriniz ve bir duruşunuz olması şarttır. Bir Akrep asla zeki görmediği, saygın bulmadığı kişiyi sevmez. Güç ve tutkuyu seven Akrep burcu sevgisinde ispat ister. Onun kalbini kazanacaksan gerçekten kendini diğerlerinden ayırman gerekiyor ve farklı olduğunu hissettirmen gerekiyor. Bir Akreple takılıyorsanız ona zamanını boşa geçirmediğini hissettirmeniz gerek. Aksi taktirde hiç düşünmeden uzaklaşır. Asla ihanet edilmeyeceğinden emin olması gerekir. İlişkinizde sürekli şüphe varsa durumunuz tehlikede demektir.

Mantıkçı Kova

En zeki burçlardan biri olan Kova güzellikten ve zekadan etkilenir. Onlarla konuşmak için muhakkak birkaç konu hakkında fikrinizin olması gerekir. Ciddi konularda dalga geçilmesinden hiç hoşlanmaz. Gizemli insanlara aşık olmayı severler, anlaşılması zor insanları severler. Eğer kendinize has bir mantığınız, fikriniz yoksa onları kendinize aşık edemezsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.