Zehir tacirlerine nefes aldırmıyorlar

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.12.2023 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:18
 

Zehir tacirlerine nefes aldırmıyorlar

Zehir tacirleri ile amansız mücadele devam ediyor.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcıları ile mücadelesi hız kesmeden de4vam ediyor. Yapılan operasyonlarda 37 şahsa işlem yapıldı.  Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu imalatı, ticareti yapanlara yönelik olarak sürdürülen soruşturma çerçevesinde il genelinde zehir tacirleri ile mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan 35 operasyonda 37 şahıs yakalandı. 1 şahıs ise tutuklandı.  Ayrıca operasyonlarda metamfetamin, 300,07 gram sentetik kannabinoid, 778,47 gram esrar, 455 adet sentetik ecza, 16 adet ecstasy,3 adet captagon ele geçirildi.
Zehir tacirleri ile amansız mücadele devam ediyor.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcıları ile mücadelesi hız kesmeden de4vam ediyor. Yapılan operasyonlarda 37 şahsa işlem yapıldı. 
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu imalatı, ticareti yapanlara yönelik olarak sürdürülen soruşturma çerçevesinde il genelinde zehir tacirleri ile mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan 35 operasyonda 37 şahıs yakalandı. 1 şahıs ise tutuklandı. 
Ayrıca operasyonlarda metamfetamin, 300,07 gram sentetik kannabinoid, 778,47 gram esrar, 455 adet sentetik ecza, 16 adet ecstasy,3 adet captagon ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.