Yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 10:45, Güncelleme: 16.10.2023 - 10:48
 

Yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı

Düzce'de üniversite öğrencilerinin konakladığı yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede Düzce Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı. Mahpeyker Sultan Kız öğrenci yurdunun Konuralp kız öğrenci yurdu ile yaptığı maç ile başlayan mücadele Necla Pekolcay Kız öğrenci yurdu ve Zahidül Kevseri Kız öğrenci yurdu maçları ile devam etti.Sokak voleybolu turnuvasının hafta sonu boyunca devam etmesi bekleniyor.
Düzce'de üniversite öğrencilerinin konakladığı yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede Düzce Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlar arasında sokak voleybolu turnuvası başladı. Mahpeyker Sultan Kız öğrenci yurdunun Konuralp kız öğrenci yurdu ile yaptığı maç ile başlayan mücadele Necla Pekolcay Kız öğrenci yurdu ve Zahidül Kevseri Kız öğrenci yurdu maçları ile devam etti. Sokak voleybolu turnuvasının hafta sonu boyunca devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.