Yönetmen Martin Scorsese TikTok kullanmaya başladı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.10.2023 - 16:23, Güncelleme: 30.10.2023 - 16:23
 

Yönetmen Martin Scorsese TikTok kullanmaya başladı

80 yaşındaki Oscar'lı yönetmen Martin Scorsese sosyal medyada yeni bir adım attı. Martin Scorsese, 23 yaşındaki kızı Francesca aracılığıyla TikTok'a girdi.
"Dolunay Katilleri" filmi geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluşan Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. 'Taxi Driver', 'Raging Bull' ve 'Goodfellas' gibi ses getiren projelerin yönetmen koltuğunda oturmuş olan 80 yaşındaki Martin Scorsese, 23 yaşındaki kızı Francesca aracılığıyla TikTok ile tanıştı. Kızının hesabına konuk olan ünlü yönetmen Scorsese, izleyicileriyle bir araya geldi. Yönetmen Scorsese sosyal medya platformunda yayınlanan son videoda tek başına yer alarak sinemayla ilgili konuştu. Ünlü yönetmenin yayında keyifli halleri dikkat çekti. Yayınlar ise büyük ilgi gördü.
80 yaşındaki Oscar'lı yönetmen Martin Scorsese sosyal medyada yeni bir adım attı. Martin Scorsese, 23 yaşındaki kızı Francesca aracılığıyla TikTok'a girdi.

"Dolunay Katilleri" filmi geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluşan Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. 'Taxi Driver', 'Raging Bull' ve 'Goodfellas' gibi ses getiren projelerin yönetmen koltuğunda oturmuş olan 80 yaşındaki Martin Scorsese, 23 yaşındaki kızı Francesca aracılığıyla TikTok ile tanıştı.


Kızının hesabına konuk olan ünlü yönetmen Scorsese, izleyicileriyle bir araya geldi. Yönetmen Scorsese sosyal medya platformunda yayınlanan son videoda tek başına yer alarak sinemayla ilgili konuştu. Ünlü yönetmenin yayında keyifli halleri dikkat çekti. Yayınlar ise büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.