Yemeğini yedi gözünü sadaka kutusuna dikti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.01.2024 - 11:07, Güncelleme: 16.01.2024 - 17:41
 

Yemeğini yedi gözünü sadaka kutusuna dikti

Çiğ köfteci de bir kadın önce yemeğini yedi sonra işyeri sahibinin dışarı çıkmasını fırsat bilerek sadaka kutusunu alıp kayıplara karıştı.
O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.   Düzce’de Atatürk Bulvarı Çoban mevkiinde bir çiğ köftecide yaşanan olayda çiğ köfte yemek için dükkana giren bir kadın, siparişini vererek çiğ köftesini yemeye başladı.     Dükkan sahibi ise müşterisine bakmak için dışarı çıktı. Bu esnada dükkan sahibinin dışarı çıkmasını fırsat bilen kadın müşteri, etrafı kolaçan ederek sadaka kutusuna yöneldi.     Önce sadaka kutusundaki paralara bakan kadın, kutunun para ile dolu olduğunu görünce kutuyu alarak yanındaki poşete koydu. Ardından ise dükkandan ayrıldı.    Kadının sadaka kutusunu aldığı anlar ise güvenlik kameralarına an ve an yansıdı    
Çiğ köfteci de bir kadın önce yemeğini yedi sonra işyeri sahibinin dışarı çıkmasını fırsat bilerek sadaka kutusunu alıp kayıplara karıştı.
O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
 

Düzce’de Atatürk Bulvarı Çoban mevkiinde bir çiğ köftecide yaşanan olayda çiğ köfte yemek için dükkana giren bir kadın, siparişini vererek çiğ köftesini yemeye başladı.
 
 
Dükkan sahibi ise müşterisine bakmak için dışarı çıktı. Bu esnada dükkan sahibinin dışarı çıkmasını fırsat bilen kadın müşteri, etrafı kolaçan ederek sadaka kutusuna yöneldi.
 
 
Önce sadaka kutusundaki paralara bakan kadın, kutunun para ile dolu olduğunu görünce kutuyu alarak yanındaki poşete koydu. Ardından ise dükkandan ayrıldı.   
Kadının sadaka kutusunu aldığı anlar ise güvenlik kameralarına an ve an yansıdı
 
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.