Yedek stadın çimleri serildi Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2022 - 13:17, Güncelleme: 07.09.2022 - 13:17
 

Yedek stadın çimleri serildi Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

Yedek stadın çimleri serildi
Düzce Belediyesi, ‘Spor Şehri Düzce’ sloganı ile başlattığı spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şıralık’ta yapımı devam eden, Düzcespor’un da maçlarını oynayabileceği şekilde düzenlenen yedek stadın çim serim işlemi tamamlandı.Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda hafta sonu da mesai yapan ekipler, tribün önlerine tel örgüleri yerleştirerek, sahanın çim serim işini tamamladı.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yakından takip ettiği Şıralık bölgesindeki spor kampüsünün tamamlanması ile birlikte tüm amatör spor kulüpleri tesisleri kullanabilecek ve bölge Düzce’nin spor bölgesi tescillenecek.
Yedek stadın çimleri serildi

Düzce Belediyesi, ‘Spor Şehri Düzce’ sloganı ile başlattığı spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şıralık’ta yapımı devam eden, Düzcespor’un da maçlarını oynayabileceği şekilde düzenlenen yedek stadın çim serim işlemi tamamlandı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda hafta sonu da mesai yapan ekipler, tribün önlerine tel örgüleri yerleştirerek, sahanın çim serim işini tamamladı.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yakından takip ettiği Şıralık bölgesindeki spor kampüsünün tamamlanması ile birlikte tüm amatör spor kulüpleri tesisleri kullanabilecek ve bölge Düzce’nin spor bölgesi tescillenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.