Vali Cevdet Atay Kimdir? Biyografisi - duzcehurhaber.com 'da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2022 - 20:06, Güncelleme: 10.04.2022 - 20:36
 

Vali Cevdet Atay Kimdir? Biyografisi - duzcehurhaber.com 'da

Vali Cevdet Atay Kimdir? Biyografisi - duzcehurhaber.com 'da
Düzce Valisi Cevdet Atay Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Biyografisi - Hür Haber Düzce Valisi Cevdet Atay merak edilen konular arasında yer almaktadır.Hür Haber Gazetesi olarak, haberimizde Düzce Valisi Cevdet Atay ile ilgili tüm bilgilerine yer verdik. Cevdet Atay Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? İşte ayrıntılar, 48 yaşında olan Cevdet Atay 1973 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. Vali Cevdet Atay'ın Özgeçmişi Başarılı Özgeçmişi ile Atay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu ve Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı. Samsun’un Kavak, Isparta’nın Aksu ve Kırşehir’in Çiçekdağı Kaymakamlığı vekilliği görevlerinde bulundu. Çorum’un Oğuzlar ilçesinde başladığı Kaymakamlık görevine Malatya’nın Erguvan ve yine Malatya’nın Doğanşehir ilçelerinde devam etti. 2010 yılı Ağustos ayında da Çaykara Kaymakamlığı’na atandı.9 Haziran 2020'de  yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte Düzce'ye vali olarak atanmıştır.Düzce Valisi 9 Haziran 2020'den bu zamana kadar Düzcelilerin büyük sevgisi olmaya devam ediyor.Düzce'de Görevine devam etmektedir.
Vali Cevdet Atay Kimdir? Biyografisi - duzcehurhaber.com 'da

Düzce Valisi Cevdet Atay Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Biyografisi - Hür Haber
Düzce Valisi Cevdet Atay merak edilen konular arasında yer almaktadır.Hür Haber Gazetesi olarak, haberimizde Düzce Valisi Cevdet Atay ile ilgili tüm bilgilerine yer verdik. Cevdet Atay Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? İşte ayrıntılar, 48 yaşında olan Cevdet Atay 1973 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı.

Vali Cevdet Atay'ın Özgeçmişi
Başarılı Özgeçmişi ile Atay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu ve Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı. Samsun’un Kavak, Isparta’nın Aksu ve Kırşehir’in Çiçekdağı Kaymakamlığı vekilliği görevlerinde bulundu. Çorum’un Oğuzlar ilçesinde başladığı Kaymakamlık görevine Malatya’nın Erguvan ve yine Malatya’nın Doğanşehir ilçelerinde devam etti. 2010 yılı Ağustos ayında da Çaykara Kaymakamlığı’na atandı.9 Haziran 2020'de  yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte Düzce'ye vali olarak atanmıştır.Düzce Valisi 9 Haziran 2020'den bu zamana kadar Düzcelilerin büyük sevgisi olmaya devam ediyor.Düzce'de Görevine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.