Uyanık palyaçonun oyununu zabıta bozdu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.06.2024 - 14:15, Güncelleme: 08.06.2024 - 14:26
 

Uyanık palyaçonun oyununu zabıta bozdu

Düzce’de mağazaların önünde durarak önce çocuklara promosyonmuş gibi balon veren ardından da ailelerden parasını isteyen uyanık palyaçonun oyununu zabıta ekipleri bozdu.
Düzce’de İstanbul Caddesi üzerinde mağazaların önünde durarak yoldan geçen çocuklara balon veren palyaço, çocuk oyuna başladıktan sonra da balonun ücretini ailelerden istiyordu. Birçok aile palyaçonun promosyon balon verdiğini düşünerek kabul ettiği balonun ücretini istemesine ise tepki gösterdiler. Aileler balonları ücretsiz sanarak çocuklarının almasına izin verdiklerini ancak ücretinin istenmesinin ise uyanıklık olduğunu belirttiler. Ailelerin şikayeti üzerine olay yerine Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Zabıtadan kaçan palyaço millet bahçesinde yakalanarak cezai işlem uygulandı. Baza aileler, “Palyaçonun uyanıkça yaptığı bu işgüzarlık. Çocuklara balonu veriyor. Ardından çocuk balonla oynamaya başlayınca anne ve babalarından parasını istiyor. Hele ailenin yanında parası da yoksa ne çocuğun elinden balonu alabiliyorsunuz ne de aile parasını verebiliyor. Bu şehirde cebinde ekmek parası olmayan aileler var. Geçinmek zaten çok zor. Palyaço hem çocukların gururlarıyla hem de ailelerin onurlarıyla oynuyor. Empati yapabilen herkes aileler açısından durumu görebilir” diyerek palyaçonun uyanıklığına tepki gösterdiler.
Düzce’de mağazaların önünde durarak önce çocuklara promosyonmuş gibi balon veren ardından da ailelerden parasını isteyen uyanık palyaçonun oyununu zabıta ekipleri bozdu.

Düzce’de İstanbul Caddesi üzerinde mağazaların önünde durarak yoldan geçen çocuklara balon veren palyaço, çocuk oyuna başladıktan sonra da balonun ücretini ailelerden istiyordu. Birçok aile palyaçonun promosyon balon verdiğini düşünerek kabul ettiği balonun ücretini istemesine ise tepki gösterdiler.

Aileler balonları ücretsiz sanarak çocuklarının almasına izin verdiklerini ancak ücretinin istenmesinin ise uyanıklık olduğunu belirttiler. Ailelerin şikayeti üzerine olay yerine Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Zabıtadan kaçan palyaço millet bahçesinde yakalanarak cezai işlem uygulandı. Baza aileler, “ Palyaçonun uyanıkça yaptığı bu işgüzarlık. Çocuklara balonu veriyor. Ardından çocuk balonla oynamaya başlayınca anne ve babalarından parasını istiyor. Hele ailenin yanında parası da yoksa ne çocuğun elinden balonu alabiliyorsunuz ne de aile parasını verebiliyor. Bu şehirde cebinde ekmek parası olmayan aileler var. Geçinmek zaten çok zor. Palyaço hem çocukların gururlarıyla hem de ailelerin onurlarıyla oynuyor. Empati yapabilen herkes aileler açısından durumu görebilir” diyerek palyaçonun uyanıklığına tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.