Ünlü Oyuncudan Gençlere Tavsiyeler

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.12.2023 - 12:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:35
 

Ünlü Oyuncudan Gençlere Tavsiyeler

Düzce'nin sevilen sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, gençlerle buluşarak keyifli sohbet gerçekleştirdi.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Mahpeyker Kız Öğrenci Yurdu'nun kış bahçesinde gerçekleşti. Etkinlikte Düzce’nin başarılı ve sevilen tiyatro ve sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, gençlere konuk oldu. Kız öğrenci yurdu gençleri ile sıcak sohbet ortamında gerçekleşen söyleşide Gençlerin merak ettiği sorulara Nurullah çelebi içtenlikle cevaplar verdi. Zaman zaman kahkahalara boğulan sohbette Nurullah Çelebi, henüz eğitim hayatında olan gençlere hayata dair ipuçları vererek tavsiyelerde bulundu.  Özellikle sanat ve Düzce’de tiyatro üzerine açıklamalar yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Çelebi; "Çok çalışın, asla pes etmeyin ve yılmayın" diyerek başarıya giden yolda azimli olmanın önemine vurgu yaptı. Kendisini pes ettirmeye çalışanlara karşı başarılarıyla en büyük dersi verdiğini ifade etti. “Düzce’de tiyatro var salon yok” Söyleşinin ardından gençlerin sorularını yanıtlayan Çelebi, Düzce'de tiyatro yapmak için şu an imkanların elverişli olmadığını belirtti. Ayrıca, "Düzce'de tiyatro var, ancak salon eksikliği yaşanıyor" diyerek bu alandaki zorluklara dikkat çekti. Sohbetin sonunda Nurullah Çelebi ile gençlerle hatıra fotoğrafları çektirirken, bazı gençlerin aileleriyle görüntülü de konuşarak gençlerin ailelerini de mutlu etti. 1965 yılında Düzce'de doğan başarılı oyuncu Nurullah Çelebi , Düzce Ticaret Lisesi'ni tamamladıktan sonra lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde yaptı. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında "Küçük Adımlar" dizisiyle yaşayan Çelebi, ardından 2008 yılında "İpsiz Recep" dizisinde yer aldı ve Sinemada Recep İvedik serisindeki Nurullah karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.
Düzce'nin sevilen sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, gençlerle buluşarak keyifli sohbet gerçekleştirdi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Mahpeyker Kız Öğrenci Yurdu'nun kış bahçesinde gerçekleşti. Etkinlikte Düzce’nin başarılı ve sevilen tiyatro ve sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, gençlere konuk oldu. Kız öğrenci yurdu gençleri ile sıcak sohbet ortamında gerçekleşen söyleşide Gençlerin merak ettiği sorulara Nurullah çelebi içtenlikle cevaplar verdi. Zaman zaman kahkahalara boğulan sohbette Nurullah Çelebi, henüz eğitim hayatında olan gençlere hayata dair ipuçları vererek tavsiyelerde bulundu. 

Özellikle sanat ve Düzce’de tiyatro üzerine açıklamalar yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Çelebi; "Çok çalışın, asla pes etmeyin ve yılmayın" diyerek başarıya giden yolda azimli olmanın önemine vurgu yaptı. Kendisini pes ettirmeye çalışanlara karşı başarılarıyla en büyük dersi verdiğini ifade etti.

“Düzce’de tiyatro var salon yok”
Söyleşinin ardından gençlerin sorularını yanıtlayan Çelebi, Düzce'de tiyatro yapmak için şu an imkanların elverişli olmadığını belirtti. Ayrıca, "Düzce'de tiyatro var, ancak salon eksikliği yaşanıyor" diyerek bu alandaki zorluklara dikkat çekti.

Sohbetin sonunda Nurullah Çelebi ile gençlerle hatıra fotoğrafları çektirirken, bazı gençlerin aileleriyle görüntülü de konuşarak gençlerin ailelerini de mutlu etti.
1965 yılında Düzce'de doğan başarılı oyuncu Nurullah Çelebi , Düzce Ticaret Lisesi'ni tamamladıktan sonra lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde yaptı. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında "Küçük Adımlar" dizisiyle yaşayan Çelebi, ardından 2008 yılında "İpsiz Recep" dizisinde yer aldı ve Sinemada Recep İvedik serisindeki Nurullah karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.