Üniversite'ye Prof. Dr. Nedim Sözbir ile renk geldi Düzce, Sağlık Haberleri Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2022 - 20:16, Güncelleme: 21.08.2022 - 21:11
 

Üniversite'ye Prof. Dr. Nedim Sözbir ile renk geldi Düzce, Sağlık Haberleri Düzce Hür Haber

Sözbir acilen çözülmesi için her türlü çalışmayı fedakarca yapacaklarını söyledi.
Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.Düzce'de İki dönem Düzce Üniversitesi Rektörü olarak görevini yapmaya çalışan Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar görevinden istifa etmesi ile gündeme gelmişti.Çakar'ın görev süresinin bitmesine az bir süre kala istifa etmesi Düzce'de şaşkınlıkla karşılandı.Bir diğer yandan Çakar'ın istifasını kamuoyu ilesosyal medya hesabından paylaşmıştı.Cumhurbaşkanın bizzat talimatıyla gerçekleştiği iddia edildi.Düzce'de Son dönemde Düzce Üniversitesi hastenesinde hem sağlık alanında hem de fakültelerde yaşanan sorunlar nedeniyle üst üste vatandaşların şikayet gitmesi rektörü makamından etti. Düzce'ye ayrı bir sevgisi olan Cumhurbaşkanımız bu duruma sessiz kalmadı.Erdoğan, YÖK Başkanı Prof.Dr. Erol Özvar'dan Çakar'la görüşmesini ve istifasını sunmasını istendi iddiası.Düzce Sağlık anlamında şikayetler üst düzeyde olduğunu bilinmekteydi.Bu değişim 3 Ağustos 2022 Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Düzce Üniversite Rektörlüğüne Prof. Dr. Nedim Sözbir atandı.Sözbir Düzce'de sağlık konusunda yaşanan kronik sorunları bildiklerini, sorunların acilen çözülmesi için her türlü çalışmayı fedakarca yapacaklarını söyledi. Rektör değişimiyle birlikte Üniversitede ve sağlık konusunda güzel gelişmelerin yaşanması heyecanla beklenmektedir.
Sözbir acilen çözülmesi için her türlü çalışmayı fedakarca yapacaklarını söyledi.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.Düzce'de İki dönem Düzce Üniversitesi Rektörü olarak görevini yapmaya çalışan Prof.Dr. Nigar Demircan Çakar görevinden istifa etmesi ile gündeme gelmişti.Çakar'ın görev süresinin bitmesine az bir süre kala istifa etmesi Düzce'de şaşkınlıkla karşılandı.Bir diğer yandan Çakar'ın istifasını kamuoyu ilesosyal medya hesabından paylaşmıştı.Cumhurbaşkanın bizzat talimatıyla gerçekleştiği iddia edildi.Düzce'de Son dönemde Düzce Üniversitesi hastenesinde hem sağlık alanında hem de fakültelerde yaşanan sorunlar nedeniyle üst üste vatandaşların şikayet gitmesi rektörü makamından etti.

Üniversite'ye Prof. Dr. Nedim Sözbir ile renk geldi Düzce, Sağlık Haberleri Düzce Hür Haber

Düzce'ye ayrı bir sevgisi olan Cumhurbaşkanımız bu duruma sessiz kalmadı.Erdoğan, YÖK Başkanı Prof.Dr. Erol Özvar'dan Çakar'la görüşmesini ve istifasını sunmasını istendi iddiası.Düzce Sağlık anlamında şikayetler üst düzeyde olduğunu bilinmekteydi.Bu değişim 3 Ağustos 2022 Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Düzce Üniversite Rektörlüğüne Prof. Dr. Nedim Sözbir atandı.Sözbir Düzce'de sağlık konusunda yaşanan kronik sorunları bildiklerini, sorunların acilen çözülmesi için her türlü çalışmayı fedakarca yapacaklarını söyledi. Rektör değişimiyle birlikte Üniversitede ve sağlık konusunda güzel gelişmelerin yaşanması heyecanla beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.