Türkiye Şampiyonasında Kürsüye Çıktı: Mert Halil İşler Türkiye 3’üncüsü Oldu

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.02.2026 - 21:12, Güncelleme: 16.02.2026 - 21:26
 

Türkiye Şampiyonasında Kürsüye Çıktı: Mert Halil İşler Türkiye 3’üncüsü Oldu

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Mert Halil İşler, İstanbul’da düzenlenen Gençler B Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.
İstanbul’da gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler B Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Düzce’yi temsil eden sporcular, minderde sergiledikleri performansla dikkat çekti. Türkiye genelinden çok sayıda başarılı sporcunun katıldığı organizasyonda, müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Düzce’ye Büyük Gurur Ulusal şampiyonalarda birçok branşta dereceler elde eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi, ata sporu güreşte de başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor.Zorlu rakiplerle karşılaşan Mert Halil İşler, çıktığı karşılaşmalarda üstün bir performans sergileyerek kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu ve bronz madalyanın sahibi olarak kürsüye çıktı. Ata Sporunda Yeni Başarı Son yıllarda altyapıya yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Spor Akademisi, genç sporcuların ulusal arenada önemli dereceler elde etmesini sağlıyor. İstanbul’daki şampiyonada alınan bu derece, Düzce spor camiasında sevinçle karşılandı.Yetkililer, genç sporcunun başarısının yeni dereceler için motivasyon kaynağı olduğunu belirtirken, Mert Halil İşler’in önümüzdeki şampiyonalarda da Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor. Sitemizde yayınlanan Manşet haber görsel tasarımlarının tüm telif hakları Hür Haber Gazetesine aittir. İzinsiz kullanılması yasaktır.
Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Mert Halil İşler, İstanbul’da düzenlenen Gençler B Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

İstanbul’da gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler B Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Düzce’yi temsil eden sporcular, minderde sergiledikleri performansla dikkat çekti. Türkiye genelinden çok sayıda başarılı sporcunun katıldığı organizasyonda, müsabakalar büyük heyecana sahne oldu.

Düzce’ye Büyük Gurur

Ulusal şampiyonalarda birçok branşta dereceler elde eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi, ata sporu güreşte de başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor.Zorlu rakiplerle karşılaşan Mert Halil İşler, çıktığı karşılaşmalarda üstün bir performans sergileyerek kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu ve bronz madalyanın sahibi olarak kürsüye çıktı.

Ata Sporunda Yeni Başarı

Son yıllarda altyapıya yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Spor Akademisi, genç sporcuların ulusal arenada önemli dereceler elde etmesini sağlıyor. İstanbul’daki şampiyonada alınan bu derece, Düzce spor camiasında sevinçle karşılandı.Yetkililer, genç sporcunun başarısının yeni dereceler için motivasyon kaynağı olduğunu belirtirken, Mert Halil İşler’in önümüzdeki şampiyonalarda da Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.

Sitemizde yayınlanan Manşet haber görsel tasarımlarının tüm telif hakları Hür Haber Gazetesine aittir. İzinsiz kullanılması yasaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.