Trafik ekipleri ve otobüs şoförlerini bilgilendirdi Düzce Haber

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.06.2023 - 10:00, Güncelleme: 22.06.2023 - 12:34
 

Trafik ekipleri ve otobüs şoförlerini bilgilendirdi Düzce Haber

Okulların kapanması, Kurban Bayramı tatili ile birlikte artan trafikte onlarca yolcu taşıyan otobüs şoförlerine, otobüs firması sahiplerine trafik ekipleri bilgilendirme yaptı.
Okulların kapanması ile birlikte tatilcilerin yolculuğu da başladı. Yıllık iznini kullanan vatandaşlar memleketlerine, yazlık bölgelere gitmeye başladı. Aracı olanlar kendi araçları ile yolculuğa çıkarken, aracı olmayanlar ise otobüslerle yolculuk yapıyor. Otobüs firmaları ise artan talebi karşılamak için yoğun çaba harcıyor. Bu çerçevede trafiğe çıkacak otobüs şoförleri ve firma sahipleri ile bir araya gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Ali Derman ve trafik ekipleri, şoförlere ve firma sahiplerine trafikte dikkat etmeleri konuları hatırlatmak amacıyla toplantı yaptı. Toplantı öncesinde konuşan Bayram Ali Derman, şunları söyledi; “Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Ali Derman; “Okulların tatile girmesi, bayram tatili ile birlikte artan trafikte önlemlerimizi artırdık. Bu çerçevede otobüs firması sahipleri ve otobüs şoförlerimiz ile bir araya geldik. Kazalar olmadan, üzüntülü haberler almadan önce tedbirlerimizi almak, trafikte sorun yaşanmasının önüne geçmek için denetimlerimizin yanı sıra şoförlerimize, otobüs firması sahiplerine de bilgilendirmeler yapıyoruz. Böylece, trafikte yaşanması muhtemel acı olaylarında önüne geçmeyi hedefliyoruz.” Trafik ekipleri Kurban Bayramı öncesinde ve tatil boyunca başta tem otoyolu ve D-100 karayolu olmak üzere güzergahlarda önlemlerini artırarak, olumsuzluk yaşanmasının önüne geçmeye çalışacak.
Okulların kapanması, Kurban Bayramı tatili ile birlikte artan trafikte onlarca yolcu taşıyan otobüs şoförlerine, otobüs firması sahiplerine trafik ekipleri bilgilendirme yaptı.

Okulların kapanması ile birlikte tatilcilerin yolculuğu da başladı. Yıllık iznini kullanan vatandaşlar memleketlerine, yazlık bölgelere gitmeye başladı. Aracı olanlar kendi araçları ile yolculuğa çıkarken, aracı olmayanlar ise otobüslerle yolculuk yapıyor. Otobüs firmaları ise artan talebi karşılamak için yoğun çaba harcıyor.

Bu çerçevede trafiğe çıkacak otobüs şoförleri ve firma sahipleri ile bir araya gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Ali Derman ve trafik ekipleri, şoförlere ve firma sahiplerine trafikte dikkat etmeleri konuları hatırlatmak amacıyla toplantı yaptı. Toplantı öncesinde konuşan Bayram Ali Derman, şunları söyledi; “Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Ali Derman; “Okulların tatile girmesi, bayram tatili ile birlikte artan trafikte önlemlerimizi artırdık.

Bu çerçevede otobüs firması sahipleri ve otobüs şoförlerimiz ile bir araya geldik. Kazalar olmadan, üzüntülü haberler almadan önce tedbirlerimizi almak, trafikte sorun yaşanmasının önüne geçmek için denetimlerimizin yanı sıra şoförlerimize, otobüs firması sahiplerine de bilgilendirmeler yapıyoruz.

Böylece, trafikte yaşanması muhtemel acı olaylarında önüne geçmeyi hedefliyoruz.”  Trafik ekipleri Kurban Bayramı öncesinde ve tatil boyunca başta tem otoyolu ve D-100 karayolu olmak üzere güzergahlarda önlemlerini artırarak, olumsuzluk yaşanmasının önüne geçmeye çalışacak.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.