“Toplumsal barış olmazsa olmazımız” Jandarma Komutanına Hür Haber yönetiminden ziyaret

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.11.2023 - 14:17, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:54
 

“Toplumsal barış olmazsa olmazımız” Jandarma Komutanına Hür Haber yönetiminden ziyaret

Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetimi Düzce İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette, Hür Haber Gazetesi Yönetimi Murat Kılıç’a Düzce’de jandarma sorumluluk bölgelerinde asayiş ve narkotik olaylarındaki ekiplerin başarılı çalışmaları için teşekkür etti.
Jandarma Alay Komutanlığında gerçekleşen ziyarete Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu başkanı Yavuz Algün. Yönetim kurulu üyeleri Av. Mecnun Yüksel, Hürkerim küçükusta ile Haber Koordinatörü Selçuk Akyol katıldı.Düzce’de geniş bir sorumluluk alanında görev yapan jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları değerlendirilirken özellikle narkotik alanındaki çalışmalarından dolayı Hür Haber Gazetesi yönetimi Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç’a teşekkür etti.Alb. Murat Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Ziyaret sonrası açıklama yapan Yavuz Algün; “Düzce jeopolitik olarak Avrupa ile Anadolu arasında tam geçiş noktasında bulunuyor. Bu nedenle hem hızlı göç alan bir şehir hem de dağınık köyleri ile yerleşimi en dağınık illerden bir tanesi. Bu dağınıklık içinde3 Jandarma ekiplerimizde kendi sorumluluk alanlarında canla başla görev yapmaya suçları önlemeye ve suçluları yakalamaya çalışıyorlar. Gösterdikleri çaba takdire şayan. Bizde Hür haber gazetesi yönetimi olarak Jandarma Komutanımızı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarda dolayı teşekkür ettik. Başarılarının devamını diledik” dedi.Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetimi Düzce İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette, Hür Haber Gazetesi Yönetimi Murat Kılıç’a Düzce’de jandarma sorumluluk bölgelerinde asayiş ve narkotik olaylarındaki ekiplerin başarılı çalışmaları için teşekkür etti.

Jandarma Alay Komutanlığında gerçekleşen ziyarete Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu başkanı Yavuz Algün. Yönetim kurulu üyeleri Av. Mecnun Yüksel, Hürkerim küçükusta ile Haber Koordinatörü Selçuk Akyol katıldı.Düzce’de geniş bir sorumluluk alanında görev yapan jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları değerlendirilirken özellikle narkotik alanındaki çalışmalarından dolayı Hür Haber Gazetesi yönetimi Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç’a teşekkür etti.Alb. Murat Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yavuz Algün; “Düzce jeopolitik olarak Avrupa ile Anadolu arasında tam geçiş noktasında bulunuyor. Bu nedenle hem hızlı göç alan bir şehir hem de dağınık köyleri ile yerleşimi en dağınık illerden bir tanesi. Bu dağınıklık içinde3 Jandarma ekiplerimizde kendi sorumluluk alanlarında canla başla görev yapmaya suçları önlemeye ve suçluları yakalamaya çalışıyorlar. Gösterdikleri çaba takdire şayan. Bizde Hür haber gazetesi yönetimi olarak Jandarma Komutanımızı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarda dolayı teşekkür ettik. Başarılarının devamını diledik” dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.