Terör Örgütü Propagandası Yaparken Yakalandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:41
 

Terör Örgütü Propagandası Yaparken Yakalandı

TEM ekipleri evinde kıskıvrak yakaladı
Düzce’de terörle mücadele ekiplerinin terör örgütlerini öven, terör örgütlerine üye toplayan şahıslara yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede yasadışı silahlı terör örgütü PKK/KCK propagandasını yapan 1 kişi yakalandı.  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin terör örgütü üyelerine, terör örgütlerine üye toplayan şahıslara ve terör örgütlerinin propagandalarını yapanlara yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede terörle Mücadele ekipleri Düzce’de sosyal medya üzerinden yasadışı silahlı terör örgütü PKK/KCK terör örgütünü öven, eylemlerini destekleyen ve terör örgütünün propagandasını yapan bir şahsı tespit etti. Ekipler şahsı evine yaptıkları operasyon ile yakaladı.  Gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Tamamlanan işlemlerinin ardından şahıs adli makamlara çıkartıldı.
TEM ekipleri evinde kıskıvrak yakaladı

Düzce’de terörle mücadele ekiplerinin terör örgütlerini öven, terör örgütlerine üye toplayan şahıslara yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede yasadışı silahlı terör örgütü PKK/KCK propagandasını yapan 1 kişi yakalandı. 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin terör örgütü üyelerine, terör örgütlerine üye toplayan şahıslara ve terör örgütlerinin propagandalarını yapanlara yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede terörle Mücadele ekipleri Düzce’de sosyal medya üzerinden yasadışı silahlı terör örgütü PKK/KCK terör örgütünü öven, eylemlerini destekleyen ve terör örgütünün propagandasını yapan bir şahsı tespit etti. Ekipler şahsı evine yaptıkları operasyon ile yakaladı.  Gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Tamamlanan işlemlerinin ardından şahıs adli makamlara çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.