Temiz bir dünya bırakmanın önemi vurgulandı Düzce, Çevre Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2022 - 12:16, Güncelleme: 31.12.2022 - 12:16
 

Temiz bir dünya bırakmanın önemi vurgulandı Düzce, Çevre Haber Düzce Hür Haber

Temiz bir dünya bırakmanın önemi vurgulandı
Çevre temizliği ve yeşil doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi tarafından başlatılan “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği gerçekleştirilmeye devam ediyor.Bu anlamlı sosyal sorumluluk etkinliğine; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Genel Sekreter Nihat Yıldız, daire başkanları, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. “Sağlıklı Toplum Temiz Çevreyle Başlar” ilkesinden hareketle hayata geçirilen ve temiz gelecek için bir araya gelen Düzce Üniversitesi mensupları, Rektörlük binası çevresi, yollar ve yeşil alanlarda temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.Sürdürülebilir bir yaşam için doğaya saygılı bireyler yetiştirmeyi de önemli bir misyon olarak gören Düzce Üniversitesi, “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliğiyle gelecek nesillere daha yaşanabilir temiz bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaptı.
Temiz bir dünya bırakmanın önemi vurgulandı

Çevre temizliği ve yeşil doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi tarafından başlatılan “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği gerçekleştirilmeye devam ediyor.Bu anlamlı sosyal sorumluluk etkinliğine; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Genel Sekreter Nihat Yıldız, daire başkanları, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

“Sağlıklı Toplum Temiz Çevreyle Başlar” ilkesinden hareketle hayata geçirilen ve temiz gelecek için bir araya gelen Düzce Üniversitesi mensupları, Rektörlük binası çevresi, yollar ve yeşil alanlarda temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.Sürdürülebilir bir yaşam için doğaya saygılı bireyler yetiştirmeyi de önemli bir misyon olarak gören Düzce Üniversitesi, “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliğiyle gelecek nesillere daha yaşanabilir temiz bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.