Tanıtım günlerinde Düzce Üniversitesi yerini aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 02.11.2021 - 13:01
 

Tanıtım günlerinde Düzce Üniversitesi yerini aldı

Tanıtım günlerinde Düzce Üniversitesi yerini aldı
Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) tarafından düzenlenen “Tanıtım Günleri” etkinliğine katılan Düzce Üniversitesi, kurduğu standda gerçekleştirdiği faaliyetleri, katma değerli bilimsel projelerini ve ihtisaslaşma programı kapsamında ürettiği lisanslı ürünlerini ziyaretçilere anlatarak, hem üniversite hem de Düzce’nin tanıtımını yaptı. Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinden katılan illerin folklorik ve gastronomik özelliklerinin sergilendiği, İstanbul Yenikapı etkinlik alanındaki ‘Tanıtım Günleri’ etkinliği, sürdüğü 4 gün boyunca kültür ve sanat etkinliklerine sahne oldu. İstanbul Düzceliler Derneği koordinasyonunda, Düzce Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın destekleriyle, Düzce ilinin kültürel ve turistik değerlerinin de tanıtıldığı organizasyonda Düzce Üniversitesi de yerini aldı.Düzce Üniversitesi’nin Çevre ve Sağlık Alanlarında İhtisaslaşma programı kapsamında, akademisyenlerinin bölge çiftçileriyle birlikte hayata geçirdiği örnek yerel kalkınma modeli çalışmaları ziyaretçilerle paylaşıldı. Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü öncülüğünde üretilen krem, kolonya, dezenfektan, bitkisel ekstrakt ve sirkeler tanıtılarak ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı.
Tanıtım günlerinde Düzce Üniversitesi yerini aldı

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) tarafından düzenlenen “Tanıtım Günleri” etkinliğine katılan Düzce Üniversitesi, kurduğu standda gerçekleştirdiği faaliyetleri, katma değerli bilimsel projelerini ve ihtisaslaşma programı kapsamında ürettiği lisanslı ürünlerini ziyaretçilere anlatarak, hem üniversite hem de Düzce’nin tanıtımını yaptı.

Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinden katılan illerin folklorik ve gastronomik özelliklerinin sergilendiği, İstanbul Yenikapı etkinlik alanındaki ‘Tanıtım Günleri’ etkinliği, sürdüğü 4 gün boyunca kültür ve sanat etkinliklerine sahne oldu.

İstanbul Düzceliler Derneği koordinasyonunda, Düzce Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın destekleriyle, Düzce ilinin kültürel ve turistik değerlerinin de tanıtıldığı organizasyonda Düzce Üniversitesi de yerini aldı.Düzce Üniversitesi’nin Çevre ve Sağlık Alanlarında İhtisaslaşma programı kapsamında, akademisyenlerinin bölge çiftçileriyle birlikte hayata geçirdiği örnek yerel kalkınma modeli çalışmaları ziyaretçilerle paylaşıldı. Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü öncülüğünde üretilen krem, kolonya, dezenfektan, bitkisel ekstrakt ve sirkeler tanıtılarak ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.