Survıvor da Düzce damgası

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.10.2023 - 16:45, Güncelleme: 08.10.2023 - 16:48
 

Survıvor da Düzce damgası

Türkiye ve Dünya’da en çok izlenen tv şovları arasında yer alan Survivor’da Düzceli imzasının atılmasına sebep olan parkurları kuran ekibin başı İlkin Korkmaz, Düzce’yi yarışmaların yapıldığı Dominik Adasında başarıyla temsil ediyor. Düzcelilerden kurduğu ekip ise hem Türk Survivor hemde dünyadaki ülke etaplarını kurarak milyonların heyecanla izlediği yarışma parkurlarını hazırlıyor.
  Düzce’nin adını duyuran, Düzcelilerden kurduğu ekipler hem adada, hemde ülkelerin finallerinin yapıldığı Türkiye’de ki çeşitli illerindeki parkurları kuran İlkin Korkmaz, hemde yarışmanın yapıldığı ülkelerin finallerinin yapıldığı Türkiye’de ki finalleri hemde Survivor yarışmasında Düzcelileri anlattı. İlkin Korkmaz; Yığılca’da birebir aynısı kurulan Survivor parkurunu anlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Survivor parkurunu Yığılca’da yaptık. Biz birkaç sene önce Gökçeköy’de yapmıştık zaten. Şuan da gençler kullanıyorlar onu. Tam faaliyete geçmedi aslında 10-15 kamyon deniz kumu gelecekti parkurun altına ama belediye onu getiremedi. Parkurun kullanımı Gençlik ve Spor Bakanlığındaydı. Şimdi Düzce Belediyesi alıyor orayı. Restorasyon yapıyoruz. Halkın kullanımına belki açılacak. Acun Medya ya da bahsedebilirsek hoşlarına da giderse belki bir finali de bu tarafa alma ihtimalleri var. Ben Bolu diye biliyorum ama belki de Düzce olur inşallah yani. Aslında Düzce ve Bolu arası Topuk yaylası güzel olabilir. Acun Ilıcalı Fenerbahçeli olduğu için büyük ihtimalle orayı istiyorlar gibi.” Dünya’nın birçok ülkesinde seyredilen çeşitli ülkelerin finallerinin Türkiye’de yapılması Türkiye’nin reklamının yapılmasını da sağladığını belirten İlkin Korkmaz; “Finaldeki parkurlar zor değil. Finaldekiler, Kıbrıs’taki gibi tek tek etaplar. Platform öyle Dominik’teki gibi 100 metre değil yani. Zaten videolarda, resimlerde göreceksiniz. Biraz daha basit yapım. Sadece finaller öyle. Bir taraftan da çok ilgi çekiyor” diye konuştu.
Türkiye ve Dünya’da en çok izlenen tv şovları arasında yer alan Survivor’da Düzceli imzasının atılmasına sebep olan parkurları kuran ekibin başı İlkin Korkmaz, Düzce’yi yarışmaların yapıldığı Dominik Adasında başarıyla temsil ediyor. Düzcelilerden kurduğu ekip ise hem Türk Survivor hemde dünyadaki ülke etaplarını kurarak milyonların heyecanla izlediği yarışma parkurlarını hazırlıyor.

  Düzce’nin adını duyuran, Düzcelilerden kurduğu ekipler hem adada, hemde ülkelerin finallerinin yapıldığı Türkiye’de ki çeşitli illerindeki parkurları kuran İlkin Korkmaz, hemde yarışmanın yapıldığı ülkelerin finallerinin yapıldığı Türkiye’de ki finalleri hemde Survivor yarışmasında Düzcelileri anlattı. İlkin Korkmaz; Yığılca’da birebir aynısı kurulan Survivor parkurunu anlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “ Survivor parkurunu Yığılca’da yaptık. Biz birkaç sene önce Gökçeköy’de yapmıştık zaten. Şuan da gençler kullanıyorlar onu. Tam faaliyete geçmedi aslında 10-15 kamyon deniz kumu gelecekti parkurun altına ama belediye onu getiremedi. Parkurun kullanımı Gençlik ve Spor Bakanlığındaydı. Şimdi Düzce Belediyesi alıyor orayı. Restorasyon yapıyoruz. Halkın kullanımına belki açılacak. Acun Medya ya da bahsedebilirsek hoşlarına da giderse belki bir finali de bu tarafa alma ihtimalleri var. Ben Bolu diye biliyorum ama belki de Düzce olur inşallah yani. Aslında Düzce ve Bolu arası Topuk yaylası güzel olabilir. Acun Ilıcalı Fenerbahçeli olduğu için büyük ihtimalle orayı istiyorlar gibi.”

Dünya’nın birçok ülkesinde seyredilen çeşitli ülkelerin finallerinin Türkiye’de yapılması Türkiye’nin reklamının yapılmasını da sağladığını belirten İlkin Korkmaz; “Finaldeki parkurlar zor değil. Finaldekiler, Kıbrıs’taki gibi tek tek etaplar. Platform öyle Dominik’teki gibi 100 metre değil yani. Zaten videolarda, resimlerde göreceksiniz. Biraz daha basit yapım. Sadece finaller öyle. Bir taraftan da çok ilgi çekiyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.