Su taşkını yaşanan bölgede Kızılay vatandaşlara destek oluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2021 - 20:10, Güncelleme: 10.07.2021 - 20:10
 

Su taşkını yaşanan bölgede Kızılay vatandaşlara destek oluyor

Su taşkını yaşanan bölgede Kızılay vatandaşlara destek oluyor
Kızılay Düzce Şubesi ile Kızılay Batı Karadeniz Lojistik merkezi Düzce’de 6-7 Temmuz tarihlerinde yaşanan su taşkını nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına devam ediyor.Su taşkının yaşanan bölgelerde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kızılay ekipleri Mısırlık, Dilaver, Davutağa, Esmahanım, Uğurlu, Yazlık, Kurukavak köylerinde su taşkınından etkilenen vatandaşlara gıda, giyim, kavurma et ve içme suyu dağıtımlarını sürdürüyor. İkram araçları ile de hem selzede vatandaşlara hem de sel bölgesinde görev yapan personellere ikramları aralıksız olarak devam ediyor.
Su taşkını yaşanan bölgede Kızılay vatandaşlara destek oluyor

Kızılay Düzce Şubesi ile Kızılay Batı Karadeniz Lojistik merkezi Düzce’de 6-7 Temmuz tarihlerinde yaşanan su taşkını nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına devam ediyor.Su taşkının yaşanan bölgelerde yaralar sarılmaya devam ediyor.

Kızılay ekipleri Mısırlık, Dilaver, Davutağa, Esmahanım, Uğurlu, Yazlık, Kurukavak köylerinde su taşkınından etkilenen vatandaşlara gıda, giyim, kavurma et ve içme suyu dağıtımlarını sürdürüyor. İkram araçları ile de hem selzede vatandaşlara hem de sel bölgesinde görev yapan personellere ikramları aralıksız olarak devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.