Sosyal medya maymunlarından Vali Aslan’a linç girişimi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.09.2023 - 15:30, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:54
 

Sosyal medya maymunlarından Vali Aslan’a linç girişimi

Şehre geldiği günden buyana hem aldığı kararlarla hem de vatandaş ile kurduğu sıcak, samimi diyalogla kısa sürede gönüllere giren Vali Selçuk Aslan’a sosyal medyada hiçbir işi gücü olmayan bir kesim tarafından yapılan linç girişimi Düzcelilerin sabrını zorluyor.
Düzce’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler kararnamesi ile atanan Düzce valisi Selçuk aslan Düzce 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinin ismini Düzcelilerin yoğun isteği üzerine eski adı olan Düzce Lisesi olarak verilmesini onayladı. Ardından da 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkesini savunan şehitlerin isimlerini ise METEK TOKİ’de bulunan Mehmet Akif Ersoy ortaokuluna verilmesini onayladı. Düzce Lisesi’nin isminin verilmesiyle birlikte sosyal medyada işi gücü olmayan aylak takımının ve iktidara yakın olmaya çalışan bir takım sosyal medya maymunlarının hedefi haline geldi. Gönüllere kısa sürede girdi Hem göreve başladığı kısa süre içinde Düzceliler ile kurduğu yakın, samimi ve sıcak diyalog ile vatandaşların gönlüne giren hem de aldığı adil kararlar ile şehirde önemli sorunlara parmak basan Vali Selçuk Aslan’ın hedef haline getirilmesi şehirde infiale neden oldu. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Vali Aslan’ın aleyhine yapılan propaganları kınarken “15 Temmuz şehitleri unutulmadı. Vali bey 15 Temmuz şehitleri ismini yine şehrin en iyi okullarından bir tanesine verilmesi kararını verdi. Valimizi kimselere yedirtmeyiz” diye konuştular       
Şehre geldiği günden buyana hem aldığı kararlarla hem de vatandaş ile kurduğu sıcak, samimi diyalogla kısa sürede gönüllere giren Vali Selçuk Aslan’a sosyal medyada hiçbir işi gücü olmayan bir kesim tarafından yapılan linç girişimi Düzcelilerin sabrını zorluyor.

Düzce’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler kararnamesi ile atanan Düzce valisi Selçuk aslan Düzce 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinin ismini Düzcelilerin yoğun isteği üzerine eski adı olan Düzce Lisesi olarak verilmesini onayladı. Ardından da 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkesini savunan şehitlerin isimlerini ise METEK TOKİ’de bulunan Mehmet Akif Ersoy ortaokuluna verilmesini onayladı. Düzce Lisesi’nin isminin verilmesiyle birlikte sosyal medyada işi gücü olmayan aylak takımının ve iktidara yakın olmaya çalışan bir takım sosyal medya maymunlarının hedefi haline geldi.

Gönüllere kısa sürede girdi

Hem göreve başladığı kısa süre içinde Düzceliler ile kurduğu yakın, samimi ve sıcak diyalog ile vatandaşların gönlüne giren hem de aldığı adil kararlar ile şehirde önemli sorunlara parmak basan Vali Selçuk Aslan’ın hedef haline getirilmesi şehirde infiale neden oldu. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Vali Aslan’ın aleyhine yapılan propaganları kınarken “15 Temmuz şehitleri unutulmadı. Vali bey 15 Temmuz şehitleri ismini yine şehrin en iyi okullarından bir tanesine verilmesi kararını verdi. Valimizi kimselere yedirtmeyiz” diye konuştular       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.