Son gün 30 Kasım

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2023 - 10:30, Güncelleme: 29.11.2023 - 10:30
 

Son gün 30 Kasım

Düzce Belediyesi 30 Kasım'da sona erecek 2023 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri için mükelleflere uyarılarda bulundu.
Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi'nin ikinci taksitleri için son ödeme tarihi 30 Kasım Perşembe günü olarak belirlendi. Düzce Belediyesi, vatandaşlara ödemelerini yapması için hatırlatmada bulunarak “Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona erecek. Vatandaşlarımız mağdur ve cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini belediyemiz veznelerinden hafta içi 08:30 ile 16:30 saatleri arasında veznelerimizden yapabileceklerdir. Ayrıca 24 saat boyunca ebelediye.duzce.bel.tr üzerinden yapabilirsiniz” denildi.
Düzce Belediyesi 30 Kasım'da sona erecek 2023 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri için mükelleflere uyarılarda bulundu.

Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi'nin ikinci taksitleri için son ödeme tarihi 30 Kasım Perşembe günü olarak belirlendi. Düzce Belediyesi, vatandaşlara ödemelerini yapması için hatırlatmada bulunarak “Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona erecek. Vatandaşlarımız mağdur ve cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini belediyemiz veznelerinden hafta içi 08: 30 ile 16: 30 saatleri arasında veznelerimizden yapabileceklerdir. Ayrıca 24 saat boyunca ebelediye.duzce.bel.tr üzerinden yapabilirsiniz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.