Son Dakika: Düzce'de Erkek CESEDİ Bulundu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.12.2023 - 16:32, Güncelleme: 11.12.2023 - 18:07
 

Son Dakika: Düzce'de Erkek CESEDİ Bulundu

Fındık bahçesinde erkek cesedi bulundu. Uzun süredir fındık bahçesinde olduğu tahmin edilen cesedin üstünden çıkan kimlikle geçen ay kaybolan 3 çocuk babası Gökhan Koçoğlu olduğu öğrenildi.
Akınlar Mahallesi 2580. Sokak üzerinde bulunan bir fındık bahçesine bakım yapmak için giden vatandaş, ağaca asılı halde bir erkek cesediyle karşılaştı. Bahçe sahibinin haber vermesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Uzun süredir bahçede olduğu tahmin edilen şahısın kimlik tespitini yapmakta güçlük çeken ekipler, geçtiğimiz ay ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu kişi üzerinde yoğunlaşıyor. Ceset kimlikle teşhis edildi Fındık bahçesinde bulunan cesedin yapılan aramasında üstünden çıkan kimlikle geçtiğimiz ay evinden ayrılarak bir daha haber alınamayan 3 çocuk babası Gökhan Koçoğlu olduğu ortaya çıktı.  Olay merkeze bağlı Akınlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2580. Sokak üzerinde bulunan bir fındık bahçesinde kış bakımı yapan bahçe sahibi, bahçe içerisinde bulunan bir ağaca asılı erkek cesedini fark etti. Durumu vakit kaybetmeden mahalle muhtarı Sefer Aktürk’e bildiren bahçe sahibi ayrıca polis ekiplerine de haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Polis ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından ceset kimlik tespiti ve ölüm nedeninin anlaşılması için adli tıp morguna kaldırıldı.   
Fındık bahçesinde erkek cesedi bulundu. Uzun süredir fındık bahçesinde olduğu tahmin edilen cesedin üstünden çıkan kimlikle geçen ay kaybolan 3 çocuk babası Gökhan Koçoğlu olduğu öğrenildi.



Akınlar Mahallesi 2580. Sokak üzerinde bulunan bir fındık bahçesine bakım yapmak için giden vatandaş, ağaca asılı halde bir erkek cesediyle karşılaştı. Bahçe sahibinin haber vermesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Uzun süredir bahçede olduğu tahmin edilen şahısın kimlik tespitini yapmakta güçlük çeken ekipler, geçtiğimiz ay ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu kişi üzerinde yoğunlaşıyor.

Ceset kimlikle teşhis edildi

Fındık bahçesinde bulunan cesedin yapılan aramasında üstünden çıkan kimlikle geçtiğimiz ay evinden ayrılarak bir daha haber alınamayan 3 çocuk babası Gökhan Koçoğlu olduğu ortaya çıktı. 

Olay merkeze bağlı Akınlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2580. Sokak üzerinde bulunan bir fındık bahçesinde kış bakımı yapan bahçe sahibi, bahçe içerisinde bulunan bir ağaca asılı erkek cesedini fark etti. Durumu vakit kaybetmeden mahalle muhtarı Sefer Aktürk’e bildiren bahçe sahibi ayrıca polis ekiplerine de haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Polis ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından ceset kimlik tespiti ve ölüm nedeninin anlaşılması için adli tıp morguna kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.