Sivilcelerin kökünü kazıyor! Haftada 1 kez uygulayın, Şems Arslan özel kürü

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.01.2024 - 10:37, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:37
 

Sivilcelerin kökünü kazıyor! Haftada 1 kez uygulayın, Şems Arslan özel kürü

Sivilceleri kurutan maske tarifini güzellik uzmanı Şems Arslan verdi. Yumurta akının cilde botoks etkisi yarattığı biliniyor. Peki Şems Arslan güzellik maskesi nasıl yapılır?
Sivilce her yaş grubunda çıkabilir. Sivilce beslenme alışkanlıklarıyla yakından ilişkili. Peki sivilcelere hangi maske iyi gelir?   ŞEMS ARSLAN'DAN SİVİLCE GİDEREN KARIŞIM MALZEMELER Bir çay kaşığı elma suyu Yarım yumurta akı 1 çay kaşığı lahana suyu 1 çay kaşığı süt YAPILIŞI Bir çay kaşığı elma suyu, yarım yumurta akı, 1 çay kaşığı lahana suyu, 1 çay kaşığı süt cam derin bir kase içine koyulur. Karışım göz ve burun delikleri açılmış gazlı bir beze sürülerek cilt üzerine örtülür. Yaklaşık 20 dakika kadar bekletildikten sonra ılık su ile temizlenir. Temizlendikten sonra cildin kuruluğunu alması için nemlendirici sürülebilir. Haftada 1 kez uygulanması önerilen bu maske sivilce izlerinin giderilmesinde etkilidir.
Sivilceleri kurutan maske tarifini güzellik uzmanı Şems Arslan verdi. Yumurta akının cilde botoks etkisi yarattığı biliniyor. Peki Şems Arslan güzellik maskesi nasıl yapılır?

Sivilce her yaş grubunda çıkabilir. Sivilce beslenme alışkanlıklarıyla yakından ilişkili. Peki sivilcelere hangi maske iyi gelir?

 

ŞEMS ARSLAN'DAN SİVİLCE GİDEREN KARIŞIM


MALZEMELER

Bir çay kaşığı elma suyu

Yarım yumurta akı

1 çay kaşığı lahana suyu

1 çay kaşığı süt

YAPILIŞI


Bir çay kaşığı elma suyu, yarım yumurta akı, 1 çay kaşığı lahana suyu, 1 çay kaşığı süt cam derin bir kase içine koyulur.

Karışım göz ve burun delikleri açılmış gazlı bir beze sürülerek cilt üzerine örtülür.

Yaklaşık 20 dakika kadar bekletildikten sonra ılık su ile temizlenir.

Temizlendikten sonra cildin kuruluğunu alması için nemlendirici sürülebilir.

Haftada 1 kez uygulanması önerilen bu maske sivilce izlerinin giderilmesinde etkilidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.