Şikayetler ekipleri harekete geçirdi

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.08.2023 - 17:03, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:05
 

Şikayetler ekipleri harekete geçirdi

Trafik ekipleri motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor. Yapılan denetimlerde çok sayıda motosiklet trafikten men edildi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehir içinde trafiği tehlikeye soka motosiklet sürücülerine karşı denetimlerini artırdı. Ekipler Şehir içine giriş mevkii olan Fiskomar Kavşağı’nda motosiklet denetimi yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı denetimlerde motosikletler ve motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı. Sürücü belgesi, muayene, plaka, sürücülerde ve yolcularda kask denetimi yapan ekipler ayrıca modifiye olan abart egzozlu motosikletleri de ve eksik belgeli motosikletleri trafikten men etti. Yetkililer Düzcelilerin huzur ve güveni için denetimlerin artarak devam edeceğini belirtirken, trafikte son zamanlarda motosikletlerle ilgili çok sayıda şikayet geldiğini belirterek vatandaşların güvenlikleri için denetimlerin çok sık yapılacağını belirttiler.
Trafik ekipleri motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor. Yapılan denetimlerde çok sayıda motosiklet trafikten men edildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehir içinde trafiği tehlikeye soka motosiklet sürücülerine karşı denetimlerini artırdı. Ekipler Şehir içine giriş mevkii olan Fiskomar Kavşağı’nda motosiklet denetimi yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı denetimlerde motosikletler ve motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı. Sürücü belgesi, muayene, plaka, sürücülerde ve yolcularda kask denetimi yapan ekipler ayrıca modifiye olan abart egzozlu motosikletleri de ve eksik belgeli motosikletleri trafikten men etti.

Yetkililer Düzcelilerin huzur ve güveni için denetimlerin artarak devam edeceğini belirtirken, trafikte son zamanlarda motosikletlerle ilgili çok sayıda şikayet geldiğini belirterek vatandaşların güvenlikleri için denetimlerin çok sık yapılacağını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.