Selena'nın Selin'i Cansu Demirci vefat mı etti? Dilara Kurtulmuş her şeyi açıkladı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.12.2023 - 15:52, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:52
 

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci vefat mı etti? Dilara Kurtulmuş her şeyi açıkladı

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci hakkında öldü haberleri ortaya atılmıştı. Cansu Demirci'nin ölüm haberinin de, Selena'daki rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş adına açılmış bir hesaptan paylaşıldığı görüldü. Selena'nın Selin'i Cansu Demirci öldü mü, işte sosyal medyada yer alan iddialar ve Dilara Kurtulmuş'un açıklaması!
Cansu Demirci uzun yıllardır ekranda yer almayan bir isim. Selena dizisinde oynadığı Selin rolüyle tanınıp özdeşleşen Cansu Demirci, artık yurt dışında yaşıyor. Sosyal medyayı da kullanmayan Cansu Demirci, Türkiye'ye geldiğinde ancak yakınları bir paylaşımda bulunursa son haliyle görüntülenebilmiş oluyor. Selena'nın Selin'i Cansu Demirci hakkında son olarak ölü haberleri ortaya atılmıştı. Öyle ki bu haberlerin yer aldığı TikTok hesabının adı da Dilara Kurtulmuş'tu. Dilara Kurtulmuş ile Demirci, Selena'da abla-kardeşi oynamışlardı. SELENA'NIN SELİN'İ CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ? Selena dizisinin Nazlı karakterini oynayan Dilara Kurtulmuş, Cansu Demirci öldü haberlerini de yalanlayan açıklamasında; TikTok platformunda açılan sahte bir hesaptan yapılan paylaşımların kendi bilgisi ve izni dışında olduğunu ifade etti ve videoların ve iddiaların gerçekle bağdaşmadığını belirtti. Kurtulmuş geçtiğimiz ay da bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. İşte Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin şimdiki hali! Cansu Demirci 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocuk yaşta oyunculuğa başlayan Demirci'nin ilk rolü, Sihirli Annem dizisindeki okul arkadaşı rolü olmuştu. Burada kamera karşısına geçtiği Gizem Güven ile Selena dizisinde kız kardeşi oynayan Cansu Demirci, Selena dizisindeki Selin rolü ile hafızalara kazındı. Bu yıllarda St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nda okuyan Demirci, lise bittikten sonra üniversite eğitimine başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanan ve buradan mezun olan Demirci, yüksek lisans eğitimi için yurt dışını tercih etti. Almanya'da bulunan Jacobs Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Demirci, sosyal medya kullanmadığı için uzun yıllar hiçbir yerde görülmedi ve son hali hiç bilinemedi. Demirci'nin şimdilerde Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Türkiye'ye de gelip gittiği iddia ediliyor. CANSU DEMİRCİ'NİN PROJELERİ - Sihirli Annem / Sınıf arkadaşı - Sihirli Lamba / Tuğba - Selena / Selin Aykar - Adanalı / Zeynep - Bir Zamanlar Anadolu'da / Cemile - Gurbette Aşk / Maria - Tercih Formu / Çiçek
Selena'nın Selin'i Cansu Demirci hakkında öldü haberleri ortaya atılmıştı. Cansu Demirci'nin ölüm haberinin de, Selena'daki rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş adına açılmış bir hesaptan paylaşıldığı görüldü. Selena'nın Selin'i Cansu Demirci öldü mü, işte sosyal medyada yer alan iddialar ve Dilara Kurtulmuş'un açıklaması!

Cansu Demirci uzun yıllardır ekranda yer almayan bir isim. Selena dizisinde oynadığı Selin rolüyle tanınıp özdeşleşen Cansu Demirci, artık yurt dışında yaşıyor. Sosyal medyayı da kullanmayan Cansu Demirci, Türkiye'ye geldiğinde ancak yakınları bir paylaşımda bulunursa son haliyle görüntülenebilmiş oluyor. Selena'nın Selin'i Cansu Demirci hakkında son olarak ölü haberleri ortaya atılmıştı. Öyle ki bu haberlerin yer aldığı TikTok hesabının adı da Dilara Kurtulmuş'tu. Dilara Kurtulmuş ile Demirci, Selena'da abla-kardeşi oynamışlardı.


SELENA'NIN SELİN'İ CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?

Selena dizisinin Nazlı karakterini oynayan Dilara Kurtulmuş, Cansu Demirci öldü haberlerini de yalanlayan açıklamasında; TikTok platformunda açılan sahte bir hesaptan yapılan paylaşımların kendi bilgisi ve izni dışında olduğunu ifade etti ve videoların ve iddiaların gerçekle bağdaşmadığını belirtti. Kurtulmuş geçtiğimiz ay da bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

İşte Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin şimdiki hali!


Cansu Demirci 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocuk yaşta oyunculuğa başlayan Demirci'nin ilk rolü, Sihirli Annem dizisindeki okul arkadaşı rolü olmuştu. Burada kamera karşısına geçtiği Gizem Güven ile Selena dizisinde kız kardeşi oynayan Cansu Demirci, Selena dizisindeki Selin rolü ile hafızalara kazındı.

Bu yıllarda St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nda okuyan Demirci, lise bittikten sonra üniversite eğitimine başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanan ve buradan mezun olan Demirci, yüksek lisans eğitimi için yurt dışını tercih etti.


Almanya'da bulunan Jacobs Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Demirci, sosyal medya kullanmadığı için uzun yıllar hiçbir yerde görülmedi ve son hali hiç bilinemedi. Demirci'nin şimdilerde Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Türkiye'ye de gelip gittiği iddia ediliyor.

CANSU DEMİRCİ'NİN PROJELERİ

- Sihirli Annem / Sınıf arkadaşı

- Sihirli Lamba / Tuğba

- Selena / Selin Aykar

- Adanalı / Zeynep

- Bir Zamanlar Anadolu'da / Cemile

- Gurbette Aşk / Maria

- Tercih Formu / Çiçek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.