**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Selen Görgüzel ile Gökhan Özen'den 'Estetik' iddiası

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.02.2024 - 15:53, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:53
 

Selen Görgüzel ile Gökhan Özen'den 'Estetik' iddiası

Ünlü sunucu Selen Görgüzel önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yüzündeki değişim ile gündeme gelen Gökhan Özen hakkında konuşan Selen Görgüzel "estetik" konusunda iddiaya girdiklerini söyledi.
Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Selen Görgüzel, son dönemde erkeklerin estetik yaptırması hakkında açıklamalarda bulundu. Selen Görgüzel, Görgüzel, "İhtiyaç dahilinde herkes yaptırabilir. Herkes iyi olmak için gidip yaptırıyor. Ama bu kötü duruyorsa bence tamamen doktor hatası. Küçük müdahaleler ile yapılan her şey yapılabilir. Herkes kendini iyi hissetmek için saçını tarıyor, giyiniyor sonuçta onun gibi bu da. Herkesin de kendi tercihi bence ama yaptırdıktan sonra da ötmesin kimse düdüklü tencere gibi" diyerek güldü. SELEN GÖRGÜZEL İLE SELEN GÖRGÜZEL İDDİAYA GİRDİ Gökhan Özen ile iddiaya girdiğini de söyleyen Görgüzel, "Rafet El Roman'ın yüzü sakil duruyor. Kendine ait bir yüz anatomisi vardı. Ben Gökhan ile iddiaya girdim. O ısrarla 'yaptırmadım' diyor. Doktor analiz edecek ve yaptırdığına dair bir şey çıkarsa o kaybedecek iddiayı. Doktor gelecek ona bakacağız 'estetik müdahale var mı' diye. O diyor ki; 'istediğiniz doktora giderim', göreceğiz" ifadelerini kullandı.  
Ünlü sunucu Selen Görgüzel önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yüzündeki değişim ile gündeme gelen Gökhan Özen hakkında konuşan Selen Görgüzel "estetik" konusunda iddiaya girdiklerini söyledi.

Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Selen Görgüzel, son dönemde erkeklerin estetik yaptırması hakkında açıklamalarda bulundu.

Selen Görgüzel, Görgüzel, "İhtiyaç dahilinde herkes yaptırabilir. Herkes iyi olmak için gidip yaptırıyor. Ama bu kötü duruyorsa bence tamamen doktor hatası. Küçük müdahaleler ile yapılan her şey yapılabilir. Herkes kendini iyi hissetmek için saçını tarıyor, giyiniyor sonuçta onun gibi bu da. Herkesin de kendi tercihi bence ama yaptırdıktan sonra da ötmesin kimse düdüklü tencere gibi" diyerek güldü.


SELEN GÖRGÜZEL İLE SELEN GÖRGÜZEL İDDİAYA GİRDİ

Gökhan Özen ile iddiaya girdiğini de söyleyen Görgüzel, "Rafet El Roman'ın yüzü sakil duruyor. Kendine ait bir yüz anatomisi vardı. Ben Gökhan ile iddiaya girdim. O ısrarla 'yaptırmadım' diyor. Doktor analiz edecek ve yaptırdığına dair bir şey çıkarsa o kaybedecek iddiayı. Doktor gelecek ona bakacağız 'estetik müdahale var mı' diye. O diyor ki; 'istediğiniz doktora giderim', göreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.