Selami Savaş Yığılcalıların Umudunu Yeşertti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.04.2024 - 18:35, Güncelleme: 03.04.2024 - 18:35
 

Selami Savaş Yığılcalıların Umudunu Yeşertti

Türkiye’nin en genciydi Yığılca’nın beklentileri arttı
Yapılan yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca İlçesi’nde Selami Savaş Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer aldı. Hem üniversite mezunu olması hem de iş insanı olması ile birlikte Yığılcalıların beklentileri arttı.31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca İlçesi’nde genç bir iş insanı olan Selami Savaş, sandıktan Yığılcalıların tercih ettiği isim olarak çıktı. Hem eğitim durumu, hem genç olması hemde iş insanı olması dolayısıyla Yığılcalıların beklentileri de arttı. Selami Savaş’ın genç olması dolayısıyla ufkunun daha geniş olması, iş insanı olması dolayısıyla da Yığılca’nın tanınırlığının artırılması, yeni iş kollarının açılması, var olan iş hayatının daha da canlanacağı beklentisine giren Yığılcalılar, Selami Savaş’tan umutlu olduklarını da dile getirdiler.Yarın yani 3 Nisan’da mazbatasını alacak olan Savaş’ın yapacağı çalışmalar ise büyük merakla bekleniyor. Selami Savaş Kimdir? Selami Savaş, 1992 yılında Yığılca'da doğdu. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi'nde İşletme Bölümünü bitiren Savaş, 2014 yılından bu yana AK Parti Yığılca İlçe Teşkilatı üyesidir. Aile şirketinin genel müdürlüğünü yapan Savaş, evli ve 1 çocuk babasıdır. 31 Mart 20204 Yerel Seçimlerde Yığılca Belediye Başkanlığı seçimini Yığılca AK Parti adayı Selami Savaş yüzde 36,15 oy oranı ile kazandı.Yığılca'nın belediye başkanı Selami savaş oldu.      
Türkiye’nin en genciydi Yığılca’nın beklentileri arttı

Yapılan yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca İlçesi’nde Selami Savaş Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer aldı. Hem üniversite mezunu olması hem de iş insanı olması ile birlikte Yığılcalıların beklentileri arttı.31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca İlçesi’nde genç bir iş insanı olan Selami Savaş, sandıktan Yığılcalıların tercih ettiği isim olarak çıktı. Hem eğitim durumu, hem genç olması hemde iş insanı olması dolayısıyla Yığılcalıların beklentileri de arttı. Selami Savaş’ın genç olması dolayısıyla ufkunun daha geniş olması, iş insanı olması dolayısıyla da Yığılca’nın tanınırlığının artırılması, yeni iş kollarının açılması, var olan iş hayatının daha da canlanacağı beklentisine giren Yığılcalılar, Selami Savaş’tan umutlu olduklarını da dile getirdiler.Yarın yani 3 Nisan’da mazbatasını alacak olan Savaş’ın yapacağı çalışmalar ise büyük merakla bekleniyor.

Selami Savaş Kimdir?

Selami Savaş, 1992 yılında Yığılca'da doğdu. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi'nde İşletme Bölümünü bitiren Savaş, 2014 yılından bu yana AK Parti Yığılca İlçe Teşkilatı üyesidir. Aile şirketinin genel müdürlüğünü yapan Savaş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

31 Mart 20204 Yerel Seçimlerde Yığılca Belediye Başkanlığı seçimini Yığılca AK Parti adayı Selami Savaş yüzde 36,15 oy oranı ile kazandı.Yığılca'nın belediye başkanı Selami savaş oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.