Schiller'in kurucusu Christopher Von Deylen'dan Simge'ye övgü dolu sözler

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.02.2024 - 12:28, Güncelleme: 24.02.2024 - 12:28
 

Schiller'in kurucusu Christopher Von Deylen'dan Simge'ye övgü dolu sözler

Schiller'in 13 Nisan'da Türkiye'de vereceği konserinde misafir şarkıcı olarak katılacak Simge Sağın, Christopher Von Deylen ile buluştu. Christopher Von Deylen, Simge Sağın hakkında "Sesi beni büyüledi" şeklinde konuştu.
"Aşkın Olayım" şarkısı ile başarısına başarı ekleyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Alman müzik grubu Schiller'in 13 Nisan'da Türkiye'de vereceği ilk konserine misafir şarkıcı olarak yer alacak. Grubun kurucusu Christopher Von Deylen ile Beyoğlu'nda bir araya gelen Simge Sağın güzelliğiyle dikkat çekti. Konser için gittiği Tahran'da araçta şoförün 'Yankı' şarkısını açtığını ve o anda tüylerinin diken diken olduğunu belirten sanatçı, "Duyduğum sesi şoföre sordum ve Simge olduğunu öğrendim. İran'da da kendisini çok seviyorlar. Ben de şarkılarını çok seviyorum. Organizatörlere buradaki konserimde Simge ile sahne almak istediğimi söyledim. Onunla aynı sahneyi paylaşacağımız için çok mutluyum" dedi. Schiller grubunu yıllardır dinlediğini ve çok sevdiğini söyleyen Simge ise Christopher'ın İran'da yaşadığı anın kendisini çok duygulandırdığını ve ağladığını belirtti. Sanatçı, ileride Schiller'in albümlerinde şarkı söyleyeceğini ve Almanya'da da birlikte konser yapabileceklerini açıkladı.
Schiller'in 13 Nisan'da Türkiye'de vereceği konserinde misafir şarkıcı olarak katılacak Simge Sağın, Christopher Von Deylen ile buluştu. Christopher Von Deylen, Simge Sağın hakkında "Sesi beni büyüledi" şeklinde konuştu.

"Aşkın Olayım" şarkısı ile başarısına başarı ekleyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Alman müzik grubu Schiller'in 13 Nisan'da Türkiye'de vereceği ilk konserine misafir şarkıcı olarak yer alacak. Grubun kurucusu Christopher Von Deylen ile Beyoğlu'nda bir araya gelen Simge Sağın güzelliğiyle dikkat çekti.


Konser için gittiği Tahran'da araçta şoförün 'Yankı' şarkısını açtığını ve o anda tüylerinin diken diken olduğunu belirten sanatçı, "Duyduğum sesi şoföre sordum ve Simge olduğunu öğrendim. İran'da da kendisini çok seviyorlar. Ben de şarkılarını çok seviyorum. Organizatörlere buradaki konserimde Simge ile sahne almak istediğimi söyledim. Onunla aynı sahneyi paylaşacağımız için çok mutluyum" dedi.


Schiller grubunu yıllardır dinlediğini ve çok sevdiğini söyleyen Simge ise Christopher'ın İran'da yaşadığı anın kendisini çok duygulandırdığını ve ağladığını belirtti. Sanatçı, ileride Schiller'in albümlerinde şarkı söyleyeceğini ve Almanya'da da birlikte konser yapabileceklerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.