Pınar Dursun Belediye meclis üyeliğine aday

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 17:29, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:29
 

Pınar Dursun Belediye meclis üyeliğine aday

Düzce’de birçok STK2da görev alan ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde başarılı görevler yapan Pınar Dursun, Belediye Meclisinde AK Parti listelerinden girmek için adaylık başvurusunu yaptı.
AK Parti’de birçok kademesinde görev alan ve başarılı çalışmalara imza atan, kent Konseyi Kadın Meclisi başta olmak üzere birçok STK’da aktif rol oynayan Pınar Dursun “Çocukluk aşkım, gençlik yıllarımın geçtiği davam” dediği AK Parti’den 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olmak için başvuru yaptı. Başvuru dilekçesini Merkez İlçe başkanı Buğra alp Kocaman’a veren Pınar Dursun yaptığı açıklamada; “Çocukluk aşkım, gençlik yıllarımın geçtiği davam AK Partime Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı başvuru dosyamı Çok değerli Merkez İlçe Başkanım Buğra Alp Kocaman’a teslim etmiş bulunmaktayım. Millete hizmet yolunda daima partimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu yolda desteklerini esirgemeyen tüm eş ve dostlarıma büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.
Düzce’de birçok STK2da görev alan ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde başarılı görevler yapan Pınar Dursun, Belediye Meclisinde AK Parti listelerinden girmek için adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti’de birçok kademesinde görev alan ve başarılı çalışmalara imza atan, kent Konseyi Kadın Meclisi başta olmak üzere birçok STK’da aktif rol oynayan Pınar Dursun “Çocukluk aşkım, gençlik yıllarımın geçtiği davam” dediği AK Parti’den 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olmak için başvuru yaptı.

Başvuru dilekçesini Merkez İlçe başkanı Buğra alp Kocaman’a veren Pınar Dursun yaptığı açıklamada; “Çocukluk aşkım, gençlik yıllarımın geçtiği davam AK Partime Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı başvuru dosyamı Çok değerli Merkez İlçe Başkanım Buğra Alp Kocaman’a teslim etmiş bulunmaktayım. Millete hizmet yolunda daima partimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu yolda desteklerini esirgemeyen tüm eş ve dostlarıma büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.