Otoyolda tanker ile tır çarpıştı; 2’si çocuk 5 kişi yaralı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 31.05.2024 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2024 - 17:15
 

Otoyolda tanker ile tır çarpıştı; 2’si çocuk 5 kişi yaralı

İtfaiye sıkışan tırda yolcuyu yoğun çalışma ile kurtardı
Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada İstanbul İstikametinden Ankara istikametine giden tanker ile aynı istikamete giden tır çarpıştı. Tırda bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Tırın sürücü mahallinde sıkışan yolcu için itfaiye ekipleri seferber olurken uzun uğraşlar sonucu yolcu sıkıştığı yerden kurtarıldı.  Kaza; saat 16.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Küçük Melen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara İstikametine gitmekten olan Ramazan K. idaresindeki 27 U 1041 plakalı Mercedes marka tankere aynı istikamete gitmekte olan Ercan Y. idaresindeki 55 AYN 148 plakalı Scania marka tır arkasından çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın sürücü mahalli hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tırın sürücüsü Ercan Y. ile sürücü mahallinde bulunan aynı aileden Asime, Emine ile 8 yaşındaki Huzeyfe ve 10 yaşındaki Yunus Emre Y. yaralandı. Yaralılardan Emine ile Huzeyfe ve Yunus Emre Y. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanelerine sevk edildi.  Anne itfaiye çalışması ile çıkartıldı Tırın sürücü mahallinde sıkışan anne Asime Y. ise İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan anna Asime Y., ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre otoyolda trafik durdurulurken, yaralıların kurtarılmasıyla tek şeritten verilmeye başlandı. Araçların kaza mahallinden çekilmesiyle otoyol trafiği normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.    
İtfaiye sıkışan tırda yolcuyu yoğun çalışma ile kurtardı

Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada İstanbul İstikametinden Ankara istikametine giden tanker ile aynı istikamete giden tır çarpıştı. Tırda bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Tırın sürücü mahallinde sıkışan yolcu için itfaiye ekipleri seferber olurken uzun uğraşlar sonucu yolcu sıkıştığı yerden kurtarıldı. 

Kaza; saat 16.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Küçük Melen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara İstikametine gitmekten olan Ramazan K. idaresindeki 27 U 1041 plakalı Mercedes marka tankere aynı istikamete gitmekte olan Ercan Y. idaresindeki 55 AYN 148 plakalı Scania marka tır arkasından çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın sürücü mahalli hurdaya döndü.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tırın sürücüsü Ercan Y. ile sürücü mahallinde bulunan aynı aileden Asime, Emine ile 8 yaşındaki Huzeyfe ve 10 yaşındaki Yunus Emre Y. yaralandı. Yaralılardan Emine ile Huzeyfe ve Yunus Emre Y. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanelerine sevk edildi. 

Anne itfaiye çalışması ile çıkartıldı
Tırın sürücü mahallinde sıkışan anne Asime Y. ise İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan anna Asime Y., ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Kaza nedeniyle bir süre otoyolda trafik durdurulurken, yaralıların kurtarılmasıyla tek şeritten verilmeye başlandı. Araçların kaza mahallinden çekilmesiyle otoyol trafiği normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.