Osman Yavuz’a Şok

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.01.2024 - 13:52, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:52
 

Osman Yavuz’a Şok

Beyköy AK Parti Belde Başkanı Osman Yavuz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası CHP harekete geçti.
Belde başkanı Yavuz hakkında CHP il, Merkez ilçe ve Belde teşkilatları cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.  Pençe Kilit Operasyonu sırasında terör örgütü üyelerinin hain saldırısında şehit haberlerinin ardından AK Parti Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz sosyal medya hesabından küfürlü sözler içeren paylaşım yapmıştı. Osman Yavuz paylaşımında, "CHP ye Beyköyde seçimlerde %24 oy veren O çocukları şehitlerin kanıyla boğulun P şerefsizler" ifadelerini kullanmış ve bu paylaşımı büyük tepki çekmişti.    Paylaşımı kısa süre içinde kaldırmasına rağmen birçok kişi tarafından görülen paylaşımın ardından CHP Düzce İl, Merkez İlçe ve Beyköy teşkilatları harekete geçti. Osman Yavuz Hakkında Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular.  
Beyköy AK Parti Belde Başkanı Osman Yavuz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası CHP harekete geçti.
Belde başkanı Yavuz hakkında CHP il, Merkez ilçe ve Belde teşkilatları cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

Pençe Kilit Operasyonu sırasında terör örgütü üyelerinin hain saldırısında şehit haberlerinin ardından AK Parti Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz sosyal medya hesabından küfürlü sözler içeren paylaşım yapmıştı. Osman Yavuz paylaşımında, " CHP ye Beyköyde seçimlerde %24 oy veren O çocukları şehitlerin kanıyla boğulun P şerefsizler" ifadelerini kullanmış ve bu paylaşımı büyük tepki çekmişti. 
 

Paylaşımı kısa süre içinde kaldırmasına rağmen birçok kişi tarafından görülen paylaşımın ardından CHP Düzce İl, Merkez İlçe ve Beyköy teşkilatları harekete geçti. Osman Yavuz Hakkında Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.