Milletvekili Özcan’a tepkiler çığ gibi

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.12.2023 - 16:35, Güncelleme: 13.12.2023 - 18:20
 

Milletvekili Özcan’a tepkiler çığ gibi

Yığılca’da CHP belediye başkanı açıklamasında sarf ettiği Yığılcalıları yobaz ve yoz itham sözleri sonrasında Milletvekili Talih Özcan’a tepkiler dinmek bilmiyor. Yığılcalılar tepki için CHP Düzce İl Başkanlığı binasına siyah çelenk bıraktı.
Geçtiğimiz haftasonu CHP Yığılca Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında Milletvekili Talih Özcan2ın yaptığı açıklamalara tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Yığılcalılar, Düzce Anıtrpark Meydanında toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Yığılcalılar adına açıklamayı yapan Şendoğan Tekin; “Yığılca ilçemiz adını Osmanlı'dan almış, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'köylü milletin efendisindir' sözünden yola çıkarak ekonomik anlamda sadece ilimizin değil Türkiye’nin ekonomisine değer katmış, kültürel değerlere sahip, devletine, milletine bağlı övgü ile bahsedilecek bir ilçedir. Ne yazık ki ismini bile anmak istemediğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu ve değeri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP’den milletvekili seçilen ve Düzce'ye dayatma olarak ithal milletvekili olan zat, ilçemiz halkını küçük görerek, aşağılayarak hakaretlerde bulunmuştur. Gösterilen tepkiler sonrası bu vekil her ne kadar 'yanlış anlaşıldım' dese de aslında o görüntülerde, içindeki düşünceleri ve Yığılca halkına karşı nefreti dışa kusmuştur. İnsanın fikri ne ise zikri de odur. 'Gericiliğin, yozluğun, yobazlığın kol gezdiği bir yerde' demek ne demek? Olur da, bu kadar talihsiz bir hakaret olmaz, olamaz. Bilinmelidir ki bizler ne yobazız ne gericiyiz” dedi.  Şendoğan Tekin’in ardından açıklama yapan Avukat Mikail Yağız ise Milletvekili Talih Özcan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Yığılcalılar basın açıklamasının ardından CHP İl Başkanlığı binasına giderek siyah çelenk bıraktı.    VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Yığılca’da CHP belediye başkanı açıklamasında sarf ettiği Yığılcalıları yobaz ve yoz itham sözleri sonrasında Milletvekili Talih Özcan’a tepkiler dinmek bilmiyor. Yığılcalılar tepki için CHP Düzce İl Başkanlığı binasına siyah çelenk bıraktı.

Geçtiğimiz haftasonu CHP Yığılca Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında Milletvekili Talih Özcan2ın yaptığı açıklamalara tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Yığılcalılar, Düzce Anıtrpark Meydanında toplanarak bir basın açıklaması yaptı.

Yığılcalılar adına açıklamayı yapan Şendoğan Tekin; “ Yığılca ilçemiz adını Osmanlı'dan almış, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'köylü milletin efendisindir' sözünden yola çıkarak ekonomik anlamda sadece ilimizin değil Türkiye’nin ekonomisine değer katmış, kültürel değerlere sahip, devletine, milletine bağlı övgü ile bahsedilecek bir ilçedir. Ne yazık ki ismini bile anmak istemediğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu ve değeri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP’den milletvekili seçilen ve Düzce'ye dayatma olarak ithal milletvekili olan zat, ilçemiz halkını küçük görerek, aşağılayarak hakaretlerde bulunmuştur. Gösterilen tepkiler sonrası bu vekil her ne kadar 'yanlış anlaşıldım' dese de aslında o görüntülerde, içindeki düşünceleri ve Yığılca halkına karşı nefreti dışa kusmuştur. İnsanın fikri ne ise zikri de odur. 'Gericiliğin, yozluğun, yobazlığın kol gezdiği bir yerde' demek ne demek? Olur da, bu kadar talihsiz bir hakaret olmaz, olamaz. Bilinmelidir ki bizler ne yobazız ne gericiyiz” dedi.

 Şendoğan Tekin’in ardından açıklama yapan Avukat Mikail Yağız ise Milletvekili Talih Özcan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Yığılcalılar basın açıklamasının ardından CHP İl Başkanlığı binasına giderek siyah çelenk bıraktı.   



VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.