Merve Boluğur yeni kariyer planını açıkladı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.03.2024 - 13:41, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:41
 

Merve Boluğur yeni kariyer planını açıkladı

Merve Boluğur sosyal medyada oldukça aktif. Magazincilerin sorularını cevaplayan ünlü oyuncu, artık sosyal medyaya daha da yoğunlaşmayı düşündüğünü söyledi.
Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda Eser Yenenler'in YouTube'de yayımlanan programına konuk olmuş ve burada, anne olmak istediği hayallerinden bahsetmişti. Bir AVM'de görüntülenen Merve Boluğur, oldukça keyifliydi. MERVE BOLUĞUR PLANLARINI AÇIKLADI Snob Magazin'de yer alan habere göre; arkadaşlarıyla kahve içip sohbet edeceğini belirten Boluğur, sosyal medya paylaşımları üzerinden bir açıklamada bulundu. Boluğur açıklamasında, "Sosyal medyaya çok önem veriyorum. Fotoğraf çekilmeyi de çok seviyorum. Hatta bu aralar sosyal medyaya daha da yoğunlaşmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Merve Boluğur sosyal medyada oldukça aktif. Magazincilerin sorularını cevaplayan ünlü oyuncu, artık sosyal medyaya daha da yoğunlaşmayı düşündüğünü söyledi.

Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda Eser Yenenler'in YouTube'de yayımlanan programına konuk olmuş ve burada, anne olmak istediği hayallerinden bahsetmişti. Bir AVM'de görüntülenen Merve Boluğur, oldukça keyifliydi.

MERVE BOLUĞUR PLANLARINI AÇIKLADI

Snob Magazin'de yer alan habere göre; arkadaşlarıyla kahve içip sohbet edeceğini belirten Boluğur, sosyal medya paylaşımları üzerinden bir açıklamada bulundu.

Boluğur açıklamasında, "Sosyal medyaya çok önem veriyorum. Fotoğraf çekilmeyi de çok seviyorum. Hatta bu aralar sosyal medyaya daha da yoğunlaşmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.