Mehmet Ali Erbil'le Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil imajını değiştirdi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.11.2023 - 16:29, Güncelleme: 19.11.2023 - 16:29
 

Mehmet Ali Erbil'le Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil imajını değiştirdi

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son haliyle gündemde. İmajında değişikliğe giden Yasmin Erbil, yeni tarzıyla sosyal medyada beğeni topladı.
Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Mehmet Ali Erbil son dönemde özel hayatıyla sıklıkla gündem oluyor. Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamış, evlenecekleri düşünülürken ayrılık kararı vermişlerdi. Ünlü ismin küçük kızı Yasmin Erbil de şu sıralar, Survivor yarışmacısı Poyraz ile birlikte. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil imajını değiştirdi Ünlü sanatçıların kızları Yasmin Erbil, saç rengini değiştirdi. Koyu tonları tercih eden Yasmin Erbil'in bu imajı, sosyal medyada da beğeni ve yorum topladı.  
Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son haliyle gündemde. İmajında değişikliğe giden Yasmin Erbil, yeni tarzıyla sosyal medyada beğeni topladı.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Mehmet Ali Erbil son dönemde özel hayatıyla sıklıkla gündem oluyor. Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamış, evlenecekleri düşünülürken ayrılık kararı vermişlerdi. Ünlü ismin küçük kızı Yasmin Erbil de şu sıralar, Survivor yarışmacısı Poyraz ile birlikte.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil imajını değiştirdi

Ünlü sanatçıların kızları Yasmin Erbil, saç rengini değiştirdi. Koyu tonları tercih eden Yasmin Erbil'in bu imajı, sosyal medyada da beğeni ve yorum topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.