Mazbatasını aldı CHP merkez İlçede Doğan Dönemi başladı

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.09.2023 - 13:27, Güncelleme: 08.09.2023 - 13:32
 

Mazbatasını aldı CHP merkez İlçede Doğan Dönemi başladı

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile CHP merkez ilçe Başkanlığına seçilen Sinan Doğan mazbatasını alarak, başarılı başkan Özcan Dağıstanlı'dan görevi teslim aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresinde yeni Merkez İlçe Başkanı seçilen Sinan Doğan mazbatasını almasının ardından, CHP İl Binasında düzenlenen törenle Merkez İlçe Başkanlığı görevine resmen başladı.   Görevi devreden başarılı merkez ilçe başkanı Özcan Dağıstanlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiğimiz olağan Merkez İlçe Kongremiz sonucunda önceki dönem birlikte çalıştığım yönetim kurulunda Başkan Yardımcım olan Sinan Doğan'a bayrağı teslim etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Benimle birlikte fedakarca gece gündüz yağmur çamur dinlemeden örgütlü çalışma sergileyerek köy köy, mahalle mahalle çalışan örgütüme ve bütün yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.Düzce İl olmadan önce 46, İl olduktan sonra 24 yıl aradan sonra parti örgütümüz ve İttifak ortaklarımız ile birlikte milletvekili çıkarmanın yerelde mutluluğunu yaşadık.  Sinan Başkanımın ve ekibinin uyumlu bir ekip anlayışı ile çalışarak başarılı işler çıkaracağına olan inancımı yinelemek istiyor, Sinan Başkan nezdinde Yönetim kurulunda fedakarca görev yapacak olan yeni yönetime başarı dileklerimi sunuyor, bunun şahsım adına bir son olmadığını yeni bir başlangıcın ayak sesleri olduğunu, önümüzdeki günlerde yeni başlangıçlara, başarı hedeflemek amacıyla tekrar örgütümüzle birlikte olacağımı buradan bir kez daha belirterek önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehirler başta olmak üzere Düzce ve bütün ilçeleri gibi bütün İl, İlçe ve Belde örgütlerimize birlikte seferberlik ilan ederek başarılı bir seçim süreci geçirmeyi hedefliyoruz.”      Yönetimi devralan Sinan Doğan, Özcan Dağıstanlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür etti.Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.    
Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile CHP merkez ilçe Başkanlığına seçilen Sinan Doğan mazbatasını alarak, başarılı başkan Özcan Dağıstanlı'dan görevi teslim aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresinde yeni Merkez İlçe Başkanı seçilen Sinan Doğan mazbatasını almasının ardından, CHP İl Binasında düzenlenen törenle Merkez İlçe Başkanlığı görevine resmen başladı.
 

Görevi devreden başarılı merkez ilçe başkanı Özcan Dağıstanlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiğimiz olağan Merkez İlçe Kongremiz sonucunda önceki dönem birlikte çalıştığım yönetim kurulunda Başkan Yardımcım olan Sinan Doğan'a bayrağı teslim etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.
Benimle birlikte fedakarca gece gündüz yağmur çamur dinlemeden örgütlü çalışma sergileyerek köy köy, mahalle mahalle çalışan örgütüme ve bütün yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.Düzce İl olmadan önce 46, İl olduktan sonra 24 yıl aradan sonra parti örgütümüz ve İttifak ortaklarımız ile birlikte milletvekili çıkarmanın yerelde mutluluğunu yaşadık. 
Sinan Başkanımın ve ekibinin uyumlu bir ekip anlayışı ile çalışarak başarılı işler çıkaracağına olan inancımı yinelemek istiyor, Sinan Başkan nezdinde Yönetim kurulunda fedakarca görev yapacak olan yeni yönetime başarı dileklerimi sunuyor, bunun şahsım adına bir son olmadığını yeni bir başlangıcın ayak sesleri olduğunu, önümüzdeki günlerde yeni başlangıçlara, başarı hedeflemek amacıyla tekrar örgütümüzle birlikte olacağımı buradan bir kez daha belirterek önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehirler başta olmak üzere Düzce ve bütün ilçeleri gibi bütün İl, İlçe ve Belde örgütlerimize birlikte seferberlik ilan ederek başarılı bir seçim süreci geçirmeyi hedefliyoruz.” 
 
 
Yönetimi devralan Sinan Doğan, Özcan Dağıstanlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür etti.Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.