KYK Yurtları Türkiye Birincisi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.12.2023 - 11:55, Güncelleme: 05.12.2023 - 11:55
 

KYK Yurtları Türkiye Birincisi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurtları, Türkiye genelinde bakanlık tarafından yapılan yurt puanı sıralamasına göre birinci oldu.
Türkiye genelindeki yurtlar arasında yapılan puanlamaya göre ülkenin en iyisi olan yurtlar büyük başarı elde etti.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından değerlendirilen kriterler arasında öğrenci memnuniyeti ve yurtlarda gerçekleştirilen faaliyet sayıları gibi faktörler yer aldı. Düzce'de bulunan ise yurtlar ise 81 il arasında en yüksek puanı alarak prestijli konum elde etti.  Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, yurt puanı sıralamasında birinci olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek başarılarından dolayı yurt hizmetleri birimi, yurt müdürleri ve yurt eğitim personeline teşekkür etti ve başarıların devamını diledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurtları, Türkiye genelinde bakanlık tarafından yapılan yurt puanı sıralamasına göre birinci oldu.

Türkiye genelindeki yurtlar arasında yapılan puanlamaya göre ülkenin en iyisi olan yurtlar büyük başarı elde etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından değerlendirilen kriterler arasında öğrenci memnuniyeti ve yurtlarda gerçekleştirilen faaliyet sayıları gibi faktörler yer aldı. Düzce'de bulunan ise yurtlar ise 81 il arasında en yüksek puanı alarak prestijli konum elde etti. 

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, yurt puanı sıralamasında birinci olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek başarılarından dolayı yurt hizmetleri birimi, yurt müdürleri ve yurt eğitim personeline teşekkür etti ve başarıların devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.