KUMAŞLAR TUTUŞTU

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.01.2024 - 18:26, Güncelleme: 15.01.2024 - 18:26
 

KUMAŞLAR TUTUŞTU

Tekstil atölyesinde kumaşlar tutuşunca panik yaşandı.
Tutuşan kumaşlar atölyede çalışan işçilerin müdahalesi ile söndürüldü. Olay; saat 17.00 sıralarında Çerkeztaşköprü’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre köyde bulunan bir tekstil atölyesinde kumaşlar, bilinmeyen nedenle tutuştu. Kumaşlardan çıkan alevleri gören çalışanlar büyük panik yaşarken, bazı çalışanlar ise soğukkanlı davranarak alevler içindeki kumaşları atölye dışına çıkartarak söndürdü. Alevlerin ardından vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürülen kumaşları soğuttu.  Büyük paniğin yaşandığı olayda can ve mal kaybı yaşanmadı  
Tekstil atölyesinde kumaşlar tutuşunca panik yaşandı.

Tutuşan kumaşlar atölyede çalışan işçilerin müdahalesi ile söndürüldü.


Olay; saat 17.00 sıralarında Çerkeztaşköprü’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre köyde bulunan bir tekstil atölyesinde kumaşlar, bilinmeyen nedenle tutuştu. Kumaşlardan çıkan alevleri gören çalışanlar büyük panik yaşarken, bazı çalışanlar ise soğukkanlı davranarak alevler içindeki kumaşları atölye dışına çıkartarak söndürdü. Alevlerin ardından vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürülen kumaşları soğuttu. 

Büyük paniğin yaşandığı olayda can ve mal kaybı yaşanmadı

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.