Kritik zirve sonrası sinyali verdi Seyirci kalamayız!

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.03.2024 - 15:18, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:18
 

Kritik zirve sonrası sinyali verdi Seyirci kalamayız!

Almanya Başbakanı Scholz, İsrail'de Başbakan Netanyahu ile yaptığı görüşmenin ardından Filistinli sivil kayıplara dikkat çekerek, “Filistinli kadın ve erkeklerin açlıktan ölmesine seyirci kalamayız” dedi.
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Düzenlenen ortak basın toplantısında, Shcolz'un 'sivil kayıplara yönelik hassasiyetini' anladığını belirterek, "İsrail ordusu sivil kayıpları en aza indirmek için modern zamanlardaki diğer tüm ordulardan daha fazlasını yapmıştır" dedi. Filistin'de 31 binden fazla sivil İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybetti. Scholz, görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında Filistinli sivil kayıplara dikkat çekerek, "Filistinli kadın ve erkeklerin açlıktan ölmesine seyirci kalamayız" dedi. İsrail Başbakanı Netanyahu, Scholz'un sivil kayıplara yönelik hassasiyetini 'anladığını' belirterek, "İki konuda endişelerinizi dile getirdiniz. Birincisi sivillerin korunması, ikincisi ise insani yardım sağlanması. Aslında İsrail ordusu sivil kayıpları en aza indirmek için modern zamanlardaki diğer tüm ordulardan daha fazla çaba sarf etmiştir ve kesinlikle böylesine yoğun bir şehir savaşıyla ve Hamas'ın yaptığı gibi sivilleri canlı kalkan olarak kullanmaya çalışan bir düşmanla karşı karşıya kalan diğer tüm ordulardan daha fazla çaba sarf etmiştir" dedi. FİLİSTİN'DE CAN KAYBI 31 BİN 645 Filistin Sağlık Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılar sonucu 31 bin 645 sivilin hayatını kaybettiğini, 73 bin 676 sivilin ise yaralandığını duyurmuştu.
Almanya Başbakanı Scholz, İsrail'de Başbakan Netanyahu ile yaptığı görüşmenin ardından Filistinli sivil kayıplara dikkat çekerek, “Filistinli kadın ve erkeklerin açlıktan ölmesine seyirci kalamayız” dedi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

Düzenlenen ortak basın toplantısında, Shcolz'un 'sivil kayıplara yönelik hassasiyetini' anladığını belirterek, "İsrail ordusu sivil kayıpları en aza indirmek için modern zamanlardaki diğer tüm ordulardan daha fazlasını yapmıştır" dedi. Filistin'de 31 binden fazla sivil İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybetti.

Scholz, görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında Filistinli sivil kayıplara dikkat çekerek, "Filistinli kadın ve erkeklerin açlıktan ölmesine seyirci kalamayız" dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, Scholz'un sivil kayıplara yönelik hassasiyetini 'anladığını' belirterek, "İki konuda endişelerinizi dile getirdiniz. Birincisi sivillerin korunması, ikincisi ise insani yardım sağlanması. Aslında İsrail ordusu sivil kayıpları en aza indirmek için modern zamanlardaki diğer tüm ordulardan daha fazla çaba sarf etmiştir ve kesinlikle böylesine yoğun bir şehir savaşıyla ve Hamas'ın yaptığı gibi sivilleri canlı kalkan olarak kullanmaya çalışan bir düşmanla karşı karşıya kalan diğer tüm ordulardan daha fazla çaba sarf etmiştir" dedi.

FİLİSTİN'DE CAN KAYBI 31 BİN 645

Filistin Sağlık Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılar sonucu 31 bin 645 sivilin hayatını kaybettiğini, 73 bin 676 sivilin ise yaralandığını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.