Kış öncesi Karayolları hazırlıkları tamamladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2021 - 17:07, Güncelleme: 10.12.2021 - 17:07
 

Kış öncesi Karayolları hazırlıkları tamamladı

Kış öncesi Karayolları hazırlıkları tamamladı
Düzce’de kış tedbirleri kapsamında her yıl düzenli olarak Karayolları ekiplerince çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda kar yağışı öncesinde Vali Cevdet Atay, Karayollarını ziyaret etti.Düzce’de geçtiğimiz yıllarda yağan kar yağışı sonrasında bazı yollar kapanmış, Karayolları ve Düzce Valiliği’nin çalışmaları ile yollar trafiğe açılmıştı. Bu yılda aynı sorunlar yaşanmaması adına Vali Cevdet Atay işi sıkı tutuyor. Kış tedbirleri kapsamında trafik güvenliğinin olumsuz etkilenmesini önlemek için Karayollarını ziyaret etti. Meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edecek olan ekiplere Vali Atay, işlerin kolaylıklar diledi.
Kış öncesi Karayolları hazırlıkları tamamladı

Düzce’de kış tedbirleri kapsamında her yıl düzenli olarak Karayolları ekiplerince çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda kar yağışı öncesinde Vali Cevdet Atay, Karayollarını ziyaret etti.Düzce’de geçtiğimiz yıllarda yağan kar yağışı sonrasında bazı yollar kapanmış, Karayolları ve Düzce Valiliği’nin çalışmaları ile yollar trafiğe açılmıştı.

Bu yılda aynı sorunlar yaşanmaması adına Vali Cevdet Atay işi sıkı tutuyor. Kış tedbirleri kapsamında trafik güvenliğinin olumsuz etkilenmesini önlemek için Karayollarını ziyaret etti. Meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edecek olan ekiplere Vali Atay, işlerin kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.