Kaynaşlı'da Peynir Üretimi Mercek Altında

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.07.2026 - 11:48, Güncelleme: 30.07.2026 - 11:48
 

Kaynaşlı'da Peynir Üretimi Mercek Altında

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde faaliyet gösteren bir süt ve süt ürünleri işletmesinde üretim süreçleri yerinde incelendi. Program kapsamında peynir üretim aşamaları, gıda güvenliği ve üretim standartları değerlendirildi.
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde faaliyet gösteren bir süt ve süt ürünleri işletmesinde üretim süreçleri yerinde incelenerek peynir üretim aşamaları ve gıda güvenliği uygulamaları değerlendirildi. Kaynaşlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen program kapsamında Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi ve Sosyolog Suat Cengiz, ilçede faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri işletmesini ziyaret etti. Peynir üretimi yerinde incelendi İşletme sahibi Ahmet Özer Topçu ile bir araya gelen heyet, peynir üretiminde uygulanan üretim aşamaları, kullanılan teknikler ve işletmenin üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı. Gıda güvenliği değerlendirildi İncelemeler sırasında üretim süreçleri yerinde gözlemlenirken, gıda güvenliği, hijyen uygulamaları ve üretim standartları konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. Sektörel görüş alışverişi yapıldı Ziyaret kapsamında süt ve süt ürünleri sektöründeki güncel uygulamalar ele alınırken, üretim kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde faaliyet gösteren bir süt ve süt ürünleri işletmesinde üretim süreçleri yerinde incelendi. Program kapsamında peynir üretim aşamaları, gıda güvenliği ve üretim standartları değerlendirildi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde faaliyet gösteren bir süt ve süt ürünleri işletmesinde üretim süreçleri yerinde incelenerek peynir üretim aşamaları ve gıda güvenliği uygulamaları değerlendirildi.

Kaynaşlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen program kapsamında Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi ve Sosyolog Suat Cengiz, ilçede faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri işletmesini ziyaret etti.

Peynir üretimi yerinde incelendi

İşletme sahibi Ahmet Özer Topçu ile bir araya gelen heyet, peynir üretiminde uygulanan üretim aşamaları, kullanılan teknikler ve işletmenin üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı.

Gıda güvenliği değerlendirildi

İncelemeler sırasında üretim süreçleri yerinde gözlemlenirken, gıda güvenliği, hijyen uygulamaları ve üretim standartları konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Sektörel görüş alışverişi yapıldı

Ziyaret kapsamında süt ve süt ürünleri sektöründeki güncel uygulamalar ele alınırken, üretim kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.