Karayolları gelmeyince iş ekiplere düştü

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.09.2023 - 13:28, Güncelleme: 24.09.2023 - 13:44
 

Karayolları gelmeyince iş ekiplere düştü

Düzce’de karayoluna bilinmeyen araçtan yağ döküldü. Karayolları ekiplerine haber verilmesine rağmen ekipler gelmeyince trafik ekipleri kendi imkanlarıyla yola kaza olmaması için yola malzeme döktü.
D-100 Karayolu Otoaygaz Işıklı kavşağında belirlenemeyen bir araçtan yola çok miktarda yağ döküldü. Sürücülerinde kaza atlattığı olay sonrasında sürücüler, olayı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olayın ardından hem sürücülerin hemde rafik ekiplerinin haber vermesine rağmen yolu temizlemek ve önlem almakla görevli karayolları ekipleri olay yerine gelmedi. Bunun üzerine Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kendi imkanlarıyla buldukları malzeyi karayoluna döktü. Trafik güvenliğinin sağlanması için çalışan trafik ekiplerine olay sonrasında sürücüler teşekkür etti.   Diğer taraftan Karayolları ekiplerinin karayollarındaki duyarsdızlığı ise pes dedirtti. Meydana gelen kazalarda olay yerine geç gelen karayolları ekiplerinin tehlike oluşturan durumlarda sürücülerin ve tarfik ekiplerinin haber vermesine rağmen olayları görmezden gelmesi, olay yerine hiç gelmemesi ya da olay bittikten sonra gelmesi ise vatandaşları çileden çıkartıyor.
Düzce’de karayoluna bilinmeyen araçtan yağ döküldü. Karayolları ekiplerine haber verilmesine rağmen ekipler gelmeyince trafik ekipleri kendi imkanlarıyla yola kaza olmaması için yola malzeme döktü.

D-100 Karayolu Otoaygaz Işıklı kavşağında belirlenemeyen bir araçtan yola çok miktarda yağ döküldü. Sürücülerinde kaza atlattığı olay sonrasında sürücüler, olayı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olayın ardından hem sürücülerin hemde rafik ekiplerinin haber vermesine rağmen yolu temizlemek ve önlem almakla görevli karayolları ekipleri olay yerine gelmedi. Bunun üzerine Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kendi imkanlarıyla buldukları malzeyi karayoluna döktü.

Trafik güvenliğinin sağlanması için çalışan trafik ekiplerine olay sonrasında sürücüler teşekkür etti.  

Diğer taraftan Karayolları ekiplerinin karayollarındaki duyarsdızlığı ise pes dedirtti. Meydana gelen kazalarda olay yerine geç gelen karayolları ekiplerinin tehlike oluşturan durumlarda sürücülerin ve tarfik ekiplerinin haber vermesine rağmen olayları görmezden gelmesi, olay yerine hiç gelmemesi ya da olay bittikten sonra gelmesi ise vatandaşları çileden çıkartıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.