Kadınlardan Ergüder’e hayırlı olsun

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.09.2023 - 15:56, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:56
 

Kadınlardan Ergüder’e hayırlı olsun

Düzce’nin en çok üyesine sahip sivil insiyatif oluşumları içinde yer alan Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Ergüder’e hayırlı olsun ziyareti geçekleştirdi.
Düzce’de 500’ü aşan üyesiyle şehrin en büyük kadın sivil insiyatifi olan Kent Konseyi Kadın Meclisi bir taraftan yeni projelerini hayata geçirirken bir taraftan da Düzce’ye atanan bürokratlara hayırlı olsun ziyaretleri yapıyor. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, Kadın Meclisi Sekreteri Gülser Bişkin, yönetim kurulu üyesi Elif Yıldırım ile birlikte Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Zeliha Altıntaş; “Şehrimize yeni atanan Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e hayırlı olsun ziyareti yaptık. Şehre geldiği günden bu yana polisimizin azimli çalışmalarını izliyoruz. Hem kendisine teşekkür etmek hem de ev sahibi olarak hoşgeldiniz demek için buradaydık. Umarım hep birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza atarız” dedi.  
Düzce’nin en çok üyesine sahip sivil insiyatif oluşumları içinde yer alan Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Ergüder’e hayırlı olsun ziyareti geçekleştirdi.

Düzce’de 500’ü aşan üyesiyle şehrin en büyük kadın sivil insiyatifi olan Kent Konseyi Kadın Meclisi bir taraftan yeni projelerini hayata geçirirken bir taraftan da Düzce’ye atanan bürokratlara hayırlı olsun ziyaretleri yapıyor. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, Kadın Meclisi Sekreteri Gülser Bişkin, yönetim kurulu üyesi Elif Yıldırım ile birlikte Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Zeliha Altıntaş; “Şehrimize yeni atanan Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e hayırlı olsun ziyareti yaptık. Şehre geldiği günden bu yana polisimizin azimli çalışmalarını izliyoruz. Hem kendisine teşekkür etmek hem de ev sahibi olarak hoşgeldiniz demek için buradaydık. Umarım hep birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza atarız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.