İyi parti de şok Belediye meclis üyesi Kefeli istifa etti

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.09.2023 - 15:51, Güncelleme: 08.09.2023 - 15:57
 

İyi parti de şok Belediye meclis üyesi Kefeli istifa etti

2019 Yılında yapılan yerel yönetimler seçimlerinde İyi Parti Belediye Meclis üyesi olan ve iyi partide aktif siyaset yapan Erdoğan Kefeli, İyi partiden istifa etti.
 Ömer Küçük listesinde yer alan ve 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İyi Parti’den Belediye meclis üyesi seçilerek meclise giren Erdoğan Kefeli, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesdabından istifasını duyuran Erdoğan Kefeli; “parti içinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak konuşma hakkımı şimdilik saklı tutarak” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Değerli Düzce Kamuoyu, Değerli Arkadaşlar; 5 yıldır görev yaptığım İYİ Parti'den bugün itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım.  Dostlar, ben İyi Parti'ye 2019 yerel seçimleri öncesi, o günkü Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Küçük abimin seçimlerde bana yardımcı olur musun çağrısı üzerine, Ankara'da ki düzenimi bırakarak hiçbir talebim olmadan Düzce'ye gelerek seçim çalışmalarına katıldım. Kendi adıma hiçbir beklentim olmadığını söylesem de belediye meclis adayları listesinde 8.nci sıraya yazdıklarını ifade ettiler. Seçimlerde, 4 ay süre ile gece gündüz hep birlikte çalıştık.Seçim sonuçlarına göre Belediye Meclisine giremesem de devamında partimizin bütün çalışmalarına tüm ilçeler dahil katıldım ve çalışmalara devam ettim. İyi insanlarla tanıştım. Bir süre sonra Meclis Üyemiz Sayın Oğuz Özyiğit'in istifası ile de meclise girdim. Meclis çalışmalarında çok sayıda önerge ve soru önergesi verdim. Yanlış ve eksik gördüğüm her konuda, belediye meclisinde düşüncelerimi söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Sonuç olarak çok ayrıntıya girmeden, ancak parti içinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak konuşma hakkımı şimdilik saklı tutarak, şunu ifade edeyim; yönetimdeki bazı arkadaşlarla partimizin iç sorunlarının çözümü noktasında ki görüş ayrılıklarımız nedeniyle İyi Parti'den bugün itibarı ile istifa ederek ayrılıyor, iyi niyet ile mücadele eden, emek veren, tanımaktan daima mutluluk duyduğum dostlarıma da bundan sonraki süreçte ve önümüzde ki yerel seçimlerde başarılar diliyorum.”  
2019 Yılında yapılan yerel yönetimler seçimlerinde İyi Parti Belediye Meclis üyesi olan ve iyi partide aktif siyaset yapan Erdoğan Kefeli, İyi partiden istifa etti.

 Ömer Küçük listesinde yer alan ve 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İyi Parti’den Belediye meclis üyesi seçilerek meclise giren Erdoğan Kefeli, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesdabından istifasını duyuran Erdoğan Kefeli; “parti içinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak konuşma hakkımı şimdilik saklı tutarak” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Değerli Düzce Kamuoyu, Değerli Arkadaşlar; 5 yıldır görev yaptığım İYİ Parti'den bugün itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. 

Dostlar, ben İyi Parti'ye 2019 yerel seçimleri öncesi, o günkü Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Küçük abimin seçimlerde bana yardımcı olur musun çağrısı üzerine, Ankara'da ki düzenimi bırakarak hiçbir talebim olmadan Düzce'ye gelerek seçim çalışmalarına katıldım. Kendi adıma hiçbir beklentim olmadığını söylesem de belediye meclis adayları listesinde 8.nci sıraya yazdıklarını ifade ettiler. Seçimlerde, 4 ay süre ile gece gündüz hep birlikte çalıştık.Seçim sonuçlarına göre Belediye Meclisine giremesem de devamında partimizin bütün çalışmalarına tüm ilçeler dahil katıldım ve çalışmalara devam ettim. İyi insanlarla tanıştım. Bir süre sonra Meclis Üyemiz Sayın Oğuz Özyiğit'in istifası ile de meclise girdim. Meclis çalışmalarında çok sayıda önerge ve soru önergesi verdim. Yanlış ve eksik gördüğüm her konuda, belediye meclisinde düşüncelerimi söyledim, söylemeye de devam edeceğim.

Sonuç olarak çok ayrıntıya girmeden, ancak parti içinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak konuşma hakkımı şimdilik saklı tutarak, şunu ifade edeyim; yönetimdeki bazı arkadaşlarla partimizin iç sorunlarının çözümü noktasında ki görüş ayrılıklarımız nedeniyle İyi Parti'den bugün itibarı ile istifa ederek ayrılıyor, iyi niyet ile mücadele eden, emek veren, tanımaktan daima mutluluk duyduğum dostlarıma da bundan sonraki süreçte ve önümüzde ki yerel seçimlerde başarılar diliyorum.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.