Düzce Üniversitesi Karla Mücadele ve Buzlanmayı Önleme Çalışmalarına Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2022 - 01:01, Güncelleme: 24.01.2022 - 01:01
 

Düzce Üniversitesi Karla Mücadele ve Buzlanmayı Önleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi Karla Mücadele ve Buzlanmayı Önleme Çalışmalarına Devam Ediyor
Düzce Üniversitesi kesintisiz devam eden yoğun kar yağışına karşılık 7/24 çalışarak, günde 3 vardiya şeklinde kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.Düzce Üniversitesi, 2021-2022 akademik takvimi güz dönem sonu sınavlarında başlayan yoğun kar yağışından öğrencilerin ve çalışanların etkilenmemesi için başlattığı aralıksız çalışma temposunu, hafta sonları da sürdürdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitim ve öğretime ara verilirken, öğrencilerin son sınavlarının bir sonraki haftaya uzatılmaması için yoğun çalışma veren Üniversite, sınavların zamanında bitmesini ve öğrencilerin memleketlerine dönmesini sağladı. Eğitim öğretimin ara tatile girmesi sonrasında, bu kez de çalışanların ve Üniversite Hastanesinden ve diğer birimlerinden hizmet almak isteyen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 24 saat durmaksızın 3 vardiya şeklinde çalışmasını sürdürüyor. Karla mücadelede Üniversite; 1 adet küreyici iş makinesi, 2 adet küreyici ve tuzlayıcı traktör, 1 adet tuzlama yapan traktörle kar yoğunluğu olan yollara anında müdahale yapıyor. Yerleşke içerisinde ve Hastanenin yolunda kar temizleme ve tuzlama çalışması yapan Üniversite araçları, zaman zaman D655 Karayolu’na kadar da temizleme çalışmalarına katkı sağlanıyor.
Düzce Üniversitesi Karla Mücadele ve Buzlanmayı Önleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi kesintisiz devam eden yoğun kar yağışına karşılık 7/24 çalışarak, günde 3 vardiya şeklinde kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.Düzce Üniversitesi, 2021-2022 akademik takvimi güz dönem sonu sınavlarında başlayan yoğun kar yağışından öğrencilerin ve çalışanların etkilenmemesi için başlattığı aralıksız çalışma temposunu, hafta sonları da sürdürdü.

Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitim ve öğretime ara verilirken, öğrencilerin son sınavlarının bir sonraki haftaya uzatılmaması için yoğun çalışma veren Üniversite, sınavların zamanında bitmesini ve öğrencilerin memleketlerine dönmesini sağladı.

Eğitim öğretimin ara tatile girmesi sonrasında, bu kez de çalışanların ve Üniversite Hastanesinden ve diğer birimlerinden hizmet almak isteyen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 24 saat durmaksızın 3 vardiya şeklinde çalışmasını sürdürüyor.

Karla mücadelede Üniversite; 1 adet küreyici iş makinesi, 2 adet küreyici ve tuzlayıcı traktör, 1 adet tuzlama yapan traktörle kar yoğunluğu olan yollara anında müdahale yapıyor.

Yerleşke içerisinde ve Hastanenin yolunda kar temizleme ve tuzlama çalışması yapan Üniversite araçları, zaman zaman D655 Karayolu’na kadar da temizleme çalışmalarına katkı sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.