Öğrenci ve velilere motivasyon konferansı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 13:42, Güncelleme: 23.01.2022 - 13:42
 

Öğrenci ve velilere motivasyon konferansı

Öğrenci ve velilere motivasyon konferansı
Düzce İl Müftülüğü tarafından öğrenci ve velilere motivasyon konferansı verildi.İl Müftüsü Rüstem Can, Cumayeri Rıfat Çınar Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören kız öğrenci ve velilerine yönelik düzenlenen motivasyon konferansına katıldı. Program, Cumayeri Avlayan Köyü Kur’an Kursu öğreticisi Hasan Bay’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Rüstem Can, hafızlık yapan öğrenci ve velileriyle sohbet etti.
Öğrenci ve velilere motivasyon konferansı

Düzce İl Müftülüğü tarafından öğrenci ve velilere motivasyon konferansı verildi.İl Müftüsü Rüstem Can, Cumayeri Rıfat Çınar Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören kız öğrenci ve velilerine yönelik düzenlenen motivasyon konferansına katıldı.

Program, Cumayeri Avlayan Köyü Kur’an Kursu öğreticisi Hasan Bay’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Rüstem Can, hafızlık yapan öğrenci ve velileriyle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.