Düzce Belediyesi ulaşımda memnuniyet anketi düzenliyor.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 17:52, Güncelleme: 15.12.2020 - 17:52
 

Düzce Belediyesi ulaşımda memnuniyet anketi düzenliyor.

Düzce Belediyesi, toplu taşımada kaliteyi artırmak için Düzce Belediye internet adresi üzerinden anket çalışması başlattı.
Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Ulaşım A. Ş. Şirketi eliyle yürütülen şehir içi toplu ulaşım sisteminin yenilenmesinin ardından vatandaşların memnuniyetlerini ölçmek ve önerilerini almak için Düzce Belediyesi internet sitesi adresi üzerinden bir anket düzenlendi.Düzce Belediyesi web sitesi üzerinden düzenlenen “Ulaşım Memnuniyet Anketi”n den” çıkan sonuçlara göre toplu ulaşım hizmetlerinden yararlanan vatandaşların memnuniyet düzeyi ölçülerek varsa eksiklikler giderilecek.Ankete katılmak isteyen vatandaşlar Düzce Belediye internet adresi üzerinden anketler bölümüne girerek görüşlerini belirtebilirler.
Düzce Belediyesi, toplu taşımada kaliteyi artırmak için Düzce Belediye internet adresi üzerinden anket çalışması başlattı.

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Ulaşım A. Ş. Şirketi eliyle yürütülen şehir içi toplu ulaşım sisteminin yenilenmesinin ardından vatandaşların memnuniyetlerini ölçmek ve önerilerini almak için Düzce Belediyesi internet sitesi adresi üzerinden bir anket düzenlendi. Düzce Belediyesi web sitesi üzerinden düzenlenen “Ulaşım Memnuniyet Anketi”n den” çıkan sonuçlara göre toplu ulaşım hizmetlerinden yararlanan vatandaşların memnuniyet düzeyi ölçülerek varsa eksiklikler giderilecek.Ankete katılmak isteyen vatandaşlar Düzce Belediye internet adresi üzerinden anketler bölümüne girerek görüşlerini belirtebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.